Автобус побра 246 ученика от Полша!

Световният рекорд на Гинес за най-много ученици в автобус е вече подобрен с 5 души

Да поставиш рекорд на Гинес не е лека задача, точно обратното. Изисква се доста добра идея, сериозна подготовка, търпение и вяра. Молби за вписване в Книгата с рекорди постъпват всяка седмицаи са хиляди. Рекордите могат да нови или да се подобряват постиженията на по-стари такива. Ако разлистите книгата за рекордите на Гинес ще видите всякакви странни и даже понякога крайно налудничави рекорди.

246 полски ученика ще се впишат в новата Книга за рекорди на Гинес

Най-новата поправка, която трябва да се направи в постиженията на Гинес е колко ученици могат да се поберат в един обикновен автобус. Този номер като рекорд вече съществува и постижението му е 241 ученика. Кандидатите за подобряване на този рекорд са от Полша.

Децата от град Келце са опитали миналата седмица, но не с постигнали успех. В автобуса са се навряли само 220 деца, което е крайно недостатъчно. Но сега полските меди с гордост съобщават, че техните ученици са подобрили световното постижение с пет души.

След първия неуспех на деата, организаторите са решили да намалят малко трудността на начинанието, като отпадне условието претъпкания автобус да е в движение. И така при спрял автобус, новият световен рекорд на Гинес принадлежи на 246 полски ученика. Директорът на училището, където учат младежите, е изключително горд и се надява така да се популяризира обществения транспорт сред учениците.

Подобни статии за още четене:
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Автобус побра 246 ученика от Полша!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *