Автобус побра 246 ученика от Полша!

Световният рекорд на Гинес за най-много ученици в автобус е вече подобрен с 5 души

Да поставиш рекорд на Гинес не е лека задача, точно обратното. Изисква се доста добра идея, сериозна подготовка, търпение и вяра. Молби за вписване в Книгата с рекорди постъпват всяка седмицаи са хиляди. Рекордите могат да нови или да се подобряват постиженията на по-стари такива. Ако разлистите книгата за рекордите на Гинес ще видите всякакви странни и даже понякога крайно налудничави рекорди.

246 полски ученика ще се впишат в новата Книга за рекорди на Гинес

Най-новата поправка, която трябва да се направи в постиженията на Гинес е колко ученици могат да се поберат в един обикновен автобус. Този номер като рекорд вече съществува и постижението му е 241 ученика. Кандидатите за подобряване на този рекорд са от Полша.

Децата от град Келце са опитали миналата седмица, но не с постигнали успех. В автобуса са се навряли само 220 деца, което е крайно недостатъчно. Но сега полските меди с гордост съобщават, че техните ученици са подобрили световното постижение с пет души.

След първия неуспех на деата, организаторите са решили да намалят малко трудността на начинанието, като отпадне условието претъпкания автобус да е в движение. И така при спрял автобус, новият световен рекорд на Гинес принадлежи на 246 полски ученика. Директорът на училището, където учат младежите, е изключително горд и се надява така да се популяризира обществения транспорт сред учениците.

Автобус побра 246 ученика от Полша!
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Автобус побра 246 ученика от Полша!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *