Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Ясновидката Гергана от Бургас

Ясновидката Гергана Герасимова: Черпя информация директно от Акаша

Гергана Герасимова е варненска ясновидка, която вижда бъдещето в Акаша

„Всичко, което съм казвала и съм получавала като информация, е било толкова естествено за мен, все едно е било в мен и винаги съм го знаела. Първоначално при мен идваха различни учители, които се представяха с имената и местата, които заемат или от които идват. После ми се каза, че вече черпя информация директно от Акаша. Съвсем скоро, по време на контакт ми се каза, че вече съм в нивата над Акаша, но все още и аз не знам какво точно означава това” – споделя ясновидката Гергана Герасимова.

„Мисля, че информацията „отгоре” е напълно достоверна. Поне досега не се е получавало разминаване, освен в периодите от време, но това е нормално. Сетивностите или дарбите не се отключват в зависимост от интелектуаалното, а от духовното ниво” – разкрива гадателката.

В своята прогноза за България тя предвижда, че страната ни постепенно, макар и все още незабележимо се движи към своя възход. Промени ще има във всички сфери.

„Време е хората да започнат да се осъзнават и да се обръщат към духовното, което е толкова дълбоко спящо при повечето, а времето не чака. Наближава началото на същинския Преход и тогава за много хора ще бъде късно” – предупреждава Герасимова.

За Станимир Тенев

Аз съм Станимир Тенев. Завършил съм икономика и журналистика. Журналист съм от 1994 г. Работил съм в електронни, печатни и интернет медии. В сайтовете на Марс Медия Груп работя от септември, 2008 г. “Нито ден без ред” е работният ми девиз.

Прочети още

Ето каква е любовницата Скорпион в леглото!

Скорпион. Жена и любовница в леглото. Дете Скорпион, как да го опознаем

Жената Скорпион: Каква любовница е в леглото? Особености на детето Скорпион. Ще разгледаме тези два …

4 Мнения

  1. Philip Petkov

    az cherpq ot Suba – ne moga da smogna da zapisvam 😀

  2. Lidiya Stoeva

    Blagodarja za statijata.

  3. Здравейте,
    търся контактите на ясновидката Гергана Герасимова, можете ли да ми помогнете?

  4. Юлияна Гианти

    Хубава Варна,много звучва и приятна мелодия,но за нещастните като мен,които търсят много трудния път да намерят откраднатото дете е трудно.

    Търся път към ясновидката Гергана Герасимова .Моят тел е 0898 210 828

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *