Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Учените от векове насам търсят разковничето за безсмъртния живот и вечната младост
Учените от векове насам търсят разковничето за безсмъртния живот и вечната младост

ЧУДО! Откриха ген, гарантиращ БЕЗСМЪРТИЕ

Възможно е в близко бъдеще хората да станат безсмъртни и вечно млади, което ще сбъдне мечтата на учените от векове насам

Учените от векове насам търсят разковничето за безсмъртния живот и вечната младост.

Скоро тази мечта може да стане реалност.

Експерти от Зоологическия институт в Килския университет са успели да открият рядък ген, чието име е FoxO, на който е възможно да гарантира безсмъртие, разкри 30dumi.eu.

Генът FoxO е открит в сладководния полип на хидрата. Хидрата е създание, което е практически безсмъртно, тъй като тя умира само ако я изядат хищници или ако се разболее от тежка смъртоносна болест.

Учените се амбицирали да открият мистерията около генетичния набор на хидрата, която осигурява вечен живот. Те ще могат да направят човека безсмъртен или поне да подсигурят една много по-стабилна имунна система, която ще функционира до преклонна възраст.

Експертите са разгледали няколко модификации на хидрата при различни нива на гена FoxO – висок, нормален и неактивен.

Учените установили, че този ген е изключително важен за поддържането на активните стволови клетки във всички животни и живи организми.

Специалистите узнали още един много любопитен факт, че генът FoxO е най-активен при хора, които са на възраст над 100 години. По тази причина учените предполагат, че генът участва активно както в процеса на стареене на хидрите, така и на хората.

За Калинка Петрова

Казвам се Калинка Петрова. Завършила съм „Журналистика”. Станах част от екипа на "Марс Медия" през 2011 г. Пиша за сайта Chudesa.net. Освен за чудесата около нас, водя рубриката за християнските празници и традиции. Следя благотворителните инициативи и дарителските кампании, които се провеждат в полза на нуждаещите се и на които Chudesa.net отделя особено внимание, за да бъдем максимално полезни на всички наши читатели.

Прочети още

Безплатно гледане на карти за любов

Гледане на карти за любов. Гадаене с обикновени карти, Ангелски карти и таро за отношения

Безплатно гледане на карти за любов е това, което сами си направите. Лесни начини за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *