Ясновидката Маг Джиляна, гадател

чакра
Пета чакра трябва да е в кондиция, за да работи добре и щитовидната жлеза

Коя чакра страда при проблем с щитовидната жлеза

Щитовидната жлеза реагира физически, когато страда етерното ни тяло – всяка чакра движи процесите в организма

Всяка чакра отговаря за своя зона от организма.

Това вече сте го чували, а и сигурно вече имате своите наблюдения върху енергийните центрове.

ВИЖТЕ и ТОВА: Кое блокира всяка една от вашите чакри?

Разбира се, не всички са навътре в материята, а според статистиката, почти всеки втори у нас, страда от проблем с щитовидната жлеза.

Това са сериозни данни, които предупреждават, че се касае за глобална незаинтересованост по отношение на симптомите от етерното тяло.

На първо място страдаме на духовно ниво, а после се проявяват физическите неприятности. Пета чакра описва начина ни на общуване, до колко сме креативни, чувствате ли се част от пейзажа, вписваме ли се в него, умеем ли да реагираме при конфликти.

Хората, които се оплакват от нарушена функция на щитовидната жлеза често са несигурни и не успяват да изразят личността си. Те се оказват притиснати в редица обстоятелства, а когато трябва да се конфронтират, не могат или са агресивни.

Усещането, че са изолирани от околните и дори от семействата си е редовно срещано при тях. Случва се да са приказливи, което хаби енергията им, също така жадуват за повече внимание, гневят се и се обиждат лесно, твърдят, че гласът им никой не чува. Гърлената чакра трупа всички тези изживявания и няма ресурса да се освободи от тях.

Колкото повече неизказани думи и отрицателни емоции се задържат, толкова повече чакрата блокира.

Ето защо специалистите съветват да възпитаваме децата си в атмосфера на споделяне и приятелство, те не бива да се опасяват от чувствата си и да ги вадят на показ.

Ако ги потискаме, казвайки им, че трябва да са тихи, постоянно послушни и да не изразяват мислите си по емоционален начин, те няма да развият в себе си естествения стремеж да комуникират качествено.

чакра
Пета чакра трябва да е в кондиция, за да работи добре и щитовидната жлеза

Най-важен е периодът между 7-мата и 12-тата година, пише изданието puls.bg. Тези, които вече имат липса на хармония от вербална страна, критикуват яростно, информацията, която предават, не винаги е вярна, може да се страхуват да говорят или да са в другата крайност – да имат логорея, никаква способност да слушат.

При тях гърлото, ушите, шийните прешлени страдат от възпаления, потърпевша е и щитовидната жлеза. За тях се препоръчва да пеят монотонно и да отмарят сред природата, особено край морето.

Грижата за правилното реализиране на предназначението на пета чакра си остава първостепенна, а лечението може да се съчетае и с хомеопатия.

За Лина Максимова

Прочети още

Благоприятните свойства на плодовете на черната и бялата черница, богати на хранителни вещества, са много полезни за здравето

Плод на черна черница – лечебни свойства във фитотерапията

Благоприятните свойства на плодовете на черната и бялата черница, богати на хранителни вещества, са много …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *