Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Images 1 150x150

ТОП 10 на най-вредните храни в България! (ВИДЕО)

Чудеса! Вижте какво ядем!  Топ 10 на най-вредните храни в България!

Напоследък лекарите алармират за бум при раковите заболявания! Причина за голяма част от тях е замърсяването на човешкият организъм с вредните, натъпкани с химикали храни!

вредни храни
Колкото по-добре изглежда един хранителен продукт, толкова по наблъскан с химикали е той!

Внимавайте какво ядете! Хранят ни с отрова!

Ето ТОП 10 на най-вредните храни в България!

10. Шпеков и малотраен  салам: Произвежда се от сланина и месни отпадъци. Много вреден!

9. Кетчуп и Горчица: тотална химия, без нищо естествено в него.

8. Пастет: произвежда се от паста, която се прави от остатъците в кланицата- сланини, кожи, кокали и карантия. За разкош, всичко е щедро оцветено.

7. Тестени изделия: съдържат много брашно и за приготвянето им се използват мазнини със съмнителен произход и качество, които са вредни за човека.

6. Маргарин: произвежда се от растителни мазнини, палмово масло, химикали и оцветители. Повечето от този тип мазнини, са неразтворими и се полепват по стените на вените и затлачват организма.

5. Млечните деликатеси: или така наречените млечни продукти от растителни мазнини! Да ядете това е равносилно на самоубийство! Тези ужасно вредни мазнини, не са разтворими от човешкият организъм и се натрупват като шлака по органи и вени. Сами си преценете, какво трябва да наблъскаш в един продукт, че от мазнина да го направиш да изглежда като кисело мляко, сирене или кашкавал!

4. Чипс: Чипсът е калорийна бомба, която освен високо калорична е и натъпкана с изкуствени оцветители, овкусители и мазнини със съмнително качество.

3. Кренвирш: това чудо не знам как изобщо да го наречем! Това е някаква каша от разварени отпадъци от животни, кости, пера, кожи, черва, крака и какво ли още не! Към този коктейл от гадости добавете всичко което ви падне като химия, за да се приведе в търговски вид- стабилизатори, оцветители, овкусители, изкуствени аромати и ще получите кренвирш!

2. Кайма: в нея има какво ли не!! Освен мизерното количество месо, каймата е набъкана със сланина и химикали, за да изглежда сланината като месо, с оцветители, за да изглежда червена и протеиново желе, което увеличава обема й. Да не говорим за коктейла от стабилизатори и консерванти, които не позволяват на каймата да се разваля бързо. Впрочем това важи за абсолютно всички охладени меса, които се продават!

1. Майонеза: прекрасна е, но когато е домашна! А нашата купешка майонеза е абсолютен химикал и олио, за качеството на което можем само да гадаем!

Освен това внимавайте с ранните зеленчуци! Безотговорни производители с цел печалба използват промишлени количества токсични торове и нитрати! Накисвайте зелените салати за един час във вода, преди да ги консумирате. А, кореноплодните обелвайте, най-висока концентрация на вредните вещества има в корите им!

Бройката от 10 е много малка, за да ви покажем най-вредните храни в България!

  Гергана Борисова

 

За Гергана Борисова

Прочети още

Най-смешните тъпи вицове. Просташки вицове.

Тъпи вицове, шеги и смешки. От серията много тъпи, но смешни (Кратки!)

Най-смешните тъпи вицове. Просташки вицове. Тъпи вицове с отговори. Вицове за деца, за Иванчо. Тъпи …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *