Е-та
Има разрешени Е-та, които ни водят към ужасни болести

Тези Е-та не са забранени, а водят до рак и рушат ДНК!

Отдавна е ясно, че така наречените Е-та са опасни, но някои от разрешените водят до рак и рушат ДНК, а никой това няма да ви го каже

Съвременните Е-та създават сериозен риск от рак, това не е отдавна известен факт, защото става дума дори за разрешените добавки. Те рушат ДНК и могат да се предават на поколението ни.

Е-та
Има разрешени Е-та, които ни водят към ужасни болести

Оцветителите се оказват едни от най-жестоките, посочват в статия на Списание 8. Наши генетици са изследвали 20 Е-та и са установили, че поне 6 от тях категорично променят ДНК, даже когато са в минимални концентрации.

Не забравяте, че повечето от тях се намират и в детските изкушения, нали?!

Това е отвратително, но ежедневно се консумират, пишат възмутени във форумите. Органите за контрол на храната само отбиват номера, те въобще не се интересуват какво слагате в устата си.

За съжаление, това което се намира по рафтовете е не просто неполезно, то е застрашаващо здравето ни. Ако се натъкнете на пакетирана стока, която да няма Е-та, то ще е цяло чудо в днешно време.

Доказано е, че консервант, няколко оцветителя, както и добавка, която ще откриете в енергийни напитки и такава в аналгетици, могат да ви разболеят от рак, споделя ръководителят на лаборатория за изследване на въпросните Е-та доц. Георги Милошев.

Те съсипват ДНК, която е от изключително значение за нашия организъм. По този начин се нанасят трайни увреждания и патологии.

Ето го и списъка с уж позволените, но крайно вредни Е-та:

– натриев нитрит Е250
– индиго кармин Е132
– еритрозин Е127
– фаст грийн Е143
– кафеин
– амино-антипирин

За Лина Максимова

Прочети още

Съхранение на кърма

Съхраняване на кърма. Колко време трябва да продължи кърменето?

Как се извършва правилно съхранение на кърма (във фризера)? Колко дълго време трябва да се …

2 Мнения

  1. Относно Е-тата – се опитвам да отворя очите на повече хора – със сайта/андроид приложението какво ядеш :
    http://kakvoiadesh.com/app/

    С едно сканиране на всеки продукт (който е наличен в сайта естествено) може да се прочете на по-човешки език предупреждението и коментара относно всяко Е, което е налично в храната.

  2. Билки и добавки

    От години се знае че са опасни, и никой не ги забранява. Също и енергоспестяващите крушки, които доказано увреждат зрението, а вместо да ги забранят, ги направиха задължителни!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *