Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Тайна церемония в масонски ложи
Тайна церемония в масонски ложи

Тайна церемония в масонски ложи

Една от церемониите практикувани във всички масонски ложи е за приемане на нови членове в тях

Кадри от 2 масонски ложи заснети скришно и излъчени по турската телевизия „Канал 7”, шокираха турската общественост и членове на масоните с по-нисък ранг в южната ни съседка. Турският народ е разбрал каква е същността на тайното общество, тъй като в края записът разкрива приготвянето на членовете за поклонение пред демон. Това може да не се приема от някои хора за нещо сериозно, но истината е, че от там идват всички беди на човечеството.

Тайна церемония в масонски ложи
Тайна церемония в масонски ложи

През 1738 година в Истанбул е била създадена първата масонско ложа. Тогава те са се укривали, но сега много неща стават достояние на обществеността чрез този видеозапис и други подобни източници на информация за тях и за пръв път хората разбраха за тяхната същност. В техните редици влизат все образовани и влиятелни хора, всички те си помагат и плануват дейността си. Злините, които се случват по света, до голяма част се дължат на тях и на други тайни общества.

Разпокъсването на България в миналото и разграбването й през последните 25 години е планирано предварително, за което пише в книгите си за световната конспирация българския писател Никола Маринов Николов. Към записа на церемонията са добавена и кадри от друг обряд извършван само от масони с висок ранг – степен 33. Той представлява изпиване на кръвта на коза от масон с висока степен, пренесена в жертва, с което се извършва поклонение пред демони в тези масонски ложи. Кадрите са от документалния филм „Скритата история на масоните в Турция” от Харун Яхя.

Въпреки интелектуалното подбиране на членовете, те не допринасят за доброто на народа и държавата, а само разграбване. Това, което се случи с нашата икономика е дело на българските масони, повечето, от които са бивши членове на ДС. В други страни обаче, те имат добро лице, благодарение на това, че са направили нещо полезно за обществото. Не всички хора са на ясно за тяхната същност и ги възприемат като обществена организация с полезна дейност. Много от членовете им биха напуснали обществото на масоните, ако знаеха какво представляват.

В далечното минало, Бог беше забранил такива обряди, поклонения и религии, които водеха до извършване на поклонение пред демони. Затова в Библията, Той е записал народът да не се допитва до запитвачите на зли духове или до мъртвите, защото това е голям грях и носи проклятие на цялото общество. Ето, че в наши дни това става все по-масово в различните му форми – медиуми извършват контакти с умрели, които не са това, за което се представят, а са демони, други демонстрират свръхестествени прояви, които не са свойствени на човешкото естество и т. н. Според думите на Исус в последните дни, тези извънземни същества (паднали ангели), ще правят големи чудеса и знамения, та ако е възможно да измамят и тези, които още не са се поклонили пред тях и не са под техен контрол. Тук на преден план излиза и целта на Новия световен ред, който изграждат политиците и тайните общества, която включва и поклонение пред демони, освен всичко останало. Много хора разбират, че в невидимия свят става борба за всеки един от нас между силите на доброто и злото. Тя е най-важната борба, защото както е казал Исус, какво ще спечели човек, ако придобие всички богатства на света, а загуби живота си. От поклонението на Бог или на падналите ангели ще зависи вечната участ на всеки човек.

Вижте клиповете, първият, от които е за заснетият обряд в тези масонски ложи, а другите са по темата за най-важните въпроси за човека и за живота. Още по темата – ТУК.

Цитати от Библията
Цитати от Библията

За Иван Василев

Прочети още

какво се прави с дрехите на починал

Какво се прави с дрехите на починал близък човек?

Какво да правим с дрехите на един починал човек? Какви основни ритуали и действия съществуват, …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *