Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Преподобна Стойна
Преподобна Стойна предсказала днешните събития в Русия

Преподобна Стойна: България ще спаси Русия

Духовната учителка на Ванга – преподобна Стойна, предрича днешните сътресения в Москва преди 80 години

Предсказание на българската ясновидка преподобна Стойна за съдбата на Русия стъписа изследователите цели 81 години след нейната смърт – пише „България днес”.

„Зли времена вещае Небето за Русия, люде” – предрича гадателката още през 30-те години на миналия век. „Няма да мине и век и она, дето днес е тръгнала да прегази света, отново ще се свие в коритото си и ще шушне. Тогава отново ще й потрябва душа и она пак ке прегърне България” – предрича ясновидката.

Започва ли да се сбъдва пророчеството на преподобна Стойна Димитрова?

Днес Русия се гърчи в икономическа и финансова криза, а рублата се обезценява всеки ден. Считаните за недосегаеми олигарси губят стотици милиони само за денонощие. Москва е в изолация и не вижда изход от нея. Дори президентът Владимир Путин признава, че страната преживява тежки времена.
„Руската икономика ще излезе от настоящата криза” – обеща господарят на Кремъл на пресконференция преди дни.

Преподобна Стойна
Преподобна Стойна предсказала днешните събития в Русия

Това ли е началото на тежкия за Русия период, за който преподобна Стойна говори?

Предсказанията на преподобна Стойна са грижливо записани по заръка на самата ясновидка. Тя започва да диктува пророчествата си четири дни преди смъртта си. Гадателката е знаела точната дата на своята смърт – 22 декември 1933 г.

Затова заръчва при нея да дойде момиче на име Боянка от Самоков, което да запише думите й. Историята е разказана в новата книга за преподобна Стойна „Съвършената” – отбелязва изданието. Автор на книгата е Неда Антонова. „Тя (преподобна Стойна) е пратеник на Бога – за спасение на вярата” – пише в уводната бележка на изданието.

„Ще ми се повечко народ да чуе и да разбере онова, дето го вещаят днес и другите провиденци – не само какво има да става с таз наша България, но и защо тези неща ке се случат” – казва преди смъртта си преподобна Стойна.

За Станимир Тенев

Аз съм Станимир Тенев. Завършил съм икономика и журналистика. Журналист съм от 1994 г. Работил съм в електронни, печатни и интернет медии. В сайтовете на Марс Медия Груп работя от септември, 2008 г. “Нито ден без ред” е работният ми девиз.

Прочети още

Безплатно гледане на карти за любов

Гледане на карти за любов. Гадаене с обикновени карти, Ангелски карти и таро за отношения

Безплатно гледане на карти за любов е това, което сами си направите. Лесни начини за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *