Krastiu Angekov 22
Кръстю Ангелов е излекувал десетки хора с помощта на молитвата

Кръстю Ангелов разкрива силата на молитвата

Духовният учител Кръстю Ангелов от с. Срем споделя тайните на молитвата

“Молете се непрестанно” – съветва Кръстю Ангелов

„Винаги съветвам хората да се молят, когато лягат, когато стават от сън. Когато започват нещо ново, дори и да довършват нещо старо. Трябва да се молим, за да даде дървото плод.

Примерно, ако искаме да имаме хубаво грозде, трябва да кажем: Господи, дай ми сили да копая, лозето да върже, да даде добър плод, да се получи прекрасно вино”. Така да изброим всичко, което искаме да ни се случи.

Когато свършим с изреждането, да погледнем към небето и да кажем: „Слава тебе, Създателю на света – ти ми даде сила да направя – споменава се името на стореното, оттук нататък всичко е в твои ръце”. Тогава молитвата има сила” – споделя в интервю духовният учител Кръстю Ангелов.

Кръстю Ангелов е излекувал десетки хора с помощта на молитвата
Кръстю Ангелов е излекувал десетки хора с помощта на молитвата

„Сутрин трябва да правим поклон на Създателя, да се молим дори на колене. Не е задължително да се молим на свято място.

Такова може да бъде нашият дом. Важното е да е изпълнен със светлина – светлината на познанието. Трупайте знания, хора. Това, че отивате на Кръстова гора, в църква или в джамия, че прегръщате дървета, за да имате енергия, че си връзвате червени конци – не ви помага.

В небесното училище няма конци, църкви, амулети, лети куршуми. Светците и апостолите съществуват в необразованите мозъци. Господ има творения, а не синове, сестри и семейство.

Но тепърва ще се дават нови познания за Бог на хората. В момента ние сме едва 6-а раса и ни чака още дълъг път. Едно земно образование е с продължителност 15 000 години” – разкрива Кръстю Ангелов.

„През това време човек се преражда много пъти. Минава от първи клас до завършване на средно училище, после на университет. Думата училище използвам в духовен план. През това време част от хората изчезват. Губят душите си, а душата е най-важното. Има и такива, които не стигат никога божественото” – твърди духовният учител Кръстю Ангелов.

Той е излекувал десетки хора именно със силата на молитвата.

За Станимир Тенев

Аз съм Станимир Тенев. Завършил съм икономика и журналистика. Журналист съм от 1994 г. Работил съм в електронни, печатни и интернет медии. В сайтовете на Марс Медия Груп работя от септември, 2008 г. “Нито ден без ред” е работният ми девиз.

Прочети още

Прераждаме ли се в същото семейство?

Прераждане в същото семейство? Твърде вероятно! Починало дете

Прераждаме ли се в същото семейство? Твърде вероятно е починало дете да се върне в …

Едно мнение

  1. 100% идиот!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *