Рейки
Можем да пречистим пространството около себе си и дома с Рейки

Как да пречистим дома си с помощта на Рейки

Можем да пречистим пространството около себе си, дома или офиса с помощта на Рейки

Използването на Рейки е много полезно след заболявания, когато в дома има напрежение, чести конфликти, преди и след посещението на гости.

Можем да пречистим пространството около себе си и дома с Рейки
Можем да пречистим пространството около себе си и дома с Рейки

Всеки път, когато усетите, че енергията в дома ви става тежка и нездравословна можете да използвате тази лесна техника за пречистване. С Рейки ще заредите пространството около себе си с позитивна енергия.
Първо, седнете или застанете на удобно място в дома си и си поемете дълбоко въздух няколко пъти, за да се центрирате и заземите. Помолете Лечебната енергия на Вселената да ви помогне, за да придобиете сила, да изчистите и заредите пространството със светлина, както и всички, които обитават дома. Изразете намерение да премахнете всичко, което не принадлежи на дома ви.
Призовете енергията от четирите посоки на света, от горе, от долу. Призовете елементите, на които е основан животът ни – земя, въздух, вода, огън, етер. Призовете всички водачи, които чувствате подходящи за вас.
След това си представете символа на силата – Чо Ку Рей и го напишете с ръка във въздуха. След това направете чи топка пред себе си с големината на топка на тенис. Търкаляйте топката между ръцете си и почувствайте енергията, която се съсредоточава в нея, като през това време си представяте символа на силата, емоционалния символ и символа за предаване на Рейки на разстояние, като запълвате топката с тези енергии.
След като тази чи топка се запълни с енергия я насочете към северната стена на дома си, в която се разтварят енергиите от топката, изчиства се и изцелява пространството. Повторете стъпките като се обръщате последователно на Юг, Изток и Запад.
След като сте преминали през всички посоки, пода и стените, с помощта на чи топката, направете още една по същия начин.
Тази ще бъде насочена директно към вас и ще доведе до вашето изцеление, укрепване и прочистване. След като създадете чи топката я допрете до сърцето си и си представете как от него се излъчва светлина, като го запълвате с всички символи. Представете си Чо Ку Рей да запълва всяка ваша клетка, всяка молекула, докато те излъчват блестяща и животворна светлина. Представете си, че всички клетки се нуждаят от пречистване, като от всяка клетка се излъчва светлина и всяка молекула се балансира. Вероятно ще усетите как болката се освобождава и енергията се пречиства. Позволете си да стоите спокойно и отпуснато, да усещате топлината, която се разлива по тялото ви.

Можете да продължите пречистването по същия начин в офиса, дори в квартала, като рисувате Чо Ку Рей и излъчвате светлина от всяка една молекула.

За Ralica Ilieva

Прочети още

Духовно развитие, медитация, позитивизъм, Самоусъвършенстване, смирение 08

Условия за вътрешно пробуждане: Позитивно мислене, медитация, смирение

Всеки е забелязал, че душата му сякаш се пробужда, когато се очарова от нещо красиво. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *