Horoskop 20

Какъв характер сме според хороскопа на викингите?

Скандинавският бог покровител се определя от датата на раждане в хороскопа на викингите

21 март – 19 април (Овен)
Хората, родени между тези дати, са под покровителството на върховния бог Один. Заради това те са лидери и обичат да става на тяхното. Предопределено им е да бъдат агресивни или избухливи, когато нещо не е, както смятат.

20 април – 19 май (Телец)
Телците са под влиянието на богинята Скади в скандинавския хороскоп. Характерен е техният инат, не обичат да говорят много, и то празни приказки, и често не са съгласни да направят компромис, когато са убедени в правотата си.

20 май – 20 юни (Близнаци)
Бог Балдер е отговорен за родените между тези дати. Характерно за тях е, че търсят справедливост. Отдава им се да вършат много неща и са с мил и приветлив характер – се казва в скандинавския хороскоп.

21 юни – 22 юли (Рак)
Раците са подвластни на бог Хеймдал. Това им дава силата да са много дипломатични и затова се намесват в караници или спорове, за да потушават страстите. Те разчитат на разум, не на агресия.

23 юли – 21 август (Лъв)
Богинята на красотата Фрея владее Лъвовете. Смята се, че тези хора са страшно привлекателни и успяват да използват очарованието си по подходящ начин. Те успяват да омаят всеки и да намерят обща тема за разговор.

22 август – 22 септември (Дева)
Девите са под влиянието на бог Форсети. Това са страшно лоялни и коректни в своите отношения хора. Затова и не търпят измами и предизвикателства и загърбват тези, които ги вършат.

Horoskop-20
23 септември – 22 октомври (Везни)
Родените под този знак са подвластни на бог Ньорд. Те обичат да пътешестват. Харесват да спортуват и се придържат към еко и здравословния начин на живот.

23 октомври – 21 ноември (Скорпион)
Скорпионите са подвластни на бог Видар, който е на отмъщението. Затова и те са лоялни, но ако се почувстват засегнати, няма да се поколебаят да си върнат.

22 ноември – 21 декември (Стрелец)
Родените под този знак са под егидата на бог Ул. Те също обичат да обикалят света, като причината е, че чувстват силна връзка с природата. Стремят се да правят добро, затова и благородните инициативи са листа им със задачи.

22 декември – 20 януари (Козирог)
Те са под влиянието на бог Фрей, който е на земеделието. Това са хора, обичащи да се трудят, които се отдават на професията си. В същото време обичат и спокойствието – според скандинавския хороскоп.

21 януари – 19 февруари (Водолей)
Водолеите са под властта на бог Вали. Те са целенасочени, постоянни и не биха се спрели пред нищо, докато не достигнат това, което са си наумили. Заради това те са кариеристи.

20 февруари – 20 март (Риби)
Родените в този интервал се влияят от богинята Сага. Това ги определя като домошари, които предпочитат да са с близките си пред купонясването навън. В същото време често поставят чуждите желания пред своите.

За Станимир Тенев

Аз съм Станимир Тенев. Завършил съм икономика и журналистика. Журналист съм от 1994 г. Работил съм в електронни, печатни и интернет медии. В сайтовете на Марс Медия Груп работя от септември, 2008 г. “Нито ден без ред” е работният ми девиз.

Прочети още

Ето каква е любовницата Скорпион в леглото!

Скорпион. Жена и любовница в леглото. Дете Скорпион, как да го опознаем

Жената Скорпион: Каква любовница е в леглото? Особености на детето Скорпион. Ще разгледаме тези два …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *