Илюминатите убили Майкъл Джексън?

Илюминатите убили Майкъл Джексън?

Илюминатите контролират всички големи музиканти и имат своите пипала в музикалния бизнес

Според твърденията на бивш правителствен агент илюминатите са отговорни за смъртта на Майкъл Джексън. Можи би ви е известна програмата на правителството на САЩ за контрол върху ума? Правителствения агент излязъл публично и потвърдил, че е участвал в таен заговор за убийството на Краля на попа. Признанието е извършено, чрез видеоизказване.

Майкъл Джексън вероятно е усещал нещо за тези планове, защото няколко часа преди смъртта си споделил с мениджъра си, че някаква група важни хора искат да се отърват от него. „Те не са правителство, а много повече от правителство“ са едни от последните думи на любимия на много почитатели певец.

Като доказателство за това служи телефонен запис на разговора на Майкъл Джексън с бившия си мениджър Дитър Вайзер. От този запис звучат тревожните думи на поп изпълнителя, който уплашено споделя, че с него ще се случи нещо лошо, като го усеща с цялата си душа.

Само след часове Майкъл Джексън е намерен мъртъв, а неговият личен лекар е обвинен за незаконно инжектиране на профанол, след което е арестуван.

Според сестрата на Майкъл Джексън, Латоя някои хора са дирижирали смъртта на брат й и той е контролиран за всичко, което върши. Латоя истински вярва, че тези хора са виновни за смъртта на Майкъл.

Една добре оформена теория гласи, че тези хора са илюминатите. Илюминатите са тайно общество, което води началото си от 18 век, но и в момента има мощни структури за подготовката на населението за новия световен ред.

След щателно направени анализи се е стигнало до извода, че илюминатите имат контрол над всички известни музиканти и над някои от най-популярните звезди на Холивуд.  Актьорът Ранди Куейд във видео изказване  споделя, че господарите на новия световен ред са го дискредитирали и са имали намерение да го убият. Пак според Куейд илюминатите са отговорни за смъртта Хийт Леджър, Крис Пен и Дейвид Кардин.

 

За Лиза Стоилова

Прочети още

Планетата Земя. Форма

Планетата Земя. Не е кълбо и не е плоска! Форма на Земята, движение, площ

Истинската и математическата форма на Земята, на нейната повърхност. Геоид. 5 различни научни теории + …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *