Вижте спиритичен сеанс с духа на Илия Павлов!

Нов спиритичен сеанс с духа на Илия Павлов

направен  на 9.8.2011

Духът на Илия Павлов дойде веднага. Бе придружен с Архангел Михаил. Отговаряше ясно и отчетливо на въпросите, защото е много силен като дух, казва за в. “България днес” Евелина Лютова.

Жив ли е ….

Наистина имах идеята да инсценирам смъртта си, защото  ми бе омръзнало от  некоректни  бизнесмени…. Затова лично аз дадох указание на адвоката ми за забрана на медицински експертизи след смъртта ми.

Дали съм жив  отговарям  положително…. Сега тук – в Отвъдното, се чувствам много по-жив, отколкото  докато бях жив. В последните месеци от моя земен живот чувствах напрежение, но и странно спокойствие. Исках всички да ме смятат за мъртъв и в същото време да живея на моя си остров в спокойствие. Това стана и благодаря на Всевишния.

Мариус Маринов  си е човек  реално съществуващ. Медиите търсят сензации. Няма лошо. Прави се безплатна реклама на Мариус Маринов. Жив и здрав да е и да спечели толкова, колкото аз исках.

Вижте спиритичен сеанс с духа на Илия Павлов!
Вижте спиритичен сеанс с духа на Илия Павлов!

Кой най-често ходи на гроба Ви?

Тези, на които съм дал най-малко ….

Ще пуснете ли Дарина да се омъжи за Берлускони…

Всеки човек има право да прави с живота си каквото пожелае. Дарина също може да направи всичко. Когато бяхме заедно  се дразнех от много неща. Сега виждам, че е било излишно.

Някои ме наричаха „алчен крадец”… бих казал, че има известна доза  истина за това, макар да не е точно така. Да, бях алчен, но не крадец. Това, че съм бил прозорлив и по-бърз в действията си от другите, не означава, че съм крадец.

В хотел Боровец с Доган и И.Татарчев имахме  таен разговор, в който се подхвърли идеята за свалянето на правителството на И.Костов.

Еви в кабинета
Евелина Лютова

Моят тъст ми е помогнал толкова, колкото трябва. Може да е с една дума  и изречение, но аз съм си взел  това, което ми е било необходимо. Помощ е не само да ти копаят на градината. Интелигентният човек може да  разбере ситуацията и от една запетайка или от един кос поглед.

Тук с мен са много мои мили хора от моето семейство. Заедно в една група сме и с мои врагове от земния живот. Бях убеден, че има живот след смъртта, но не вярвах да е толкова красиво и спокойно. Красивите райски картини, които съм гледал, не могат да пресъздадат  истинската красота тук.

Намираме се с някои мои земни опоненти и приятели на едно ниво и работим заедно за усъвършенстване на душите си. В момента изкупваме греховете си към хората, на които причинихме злини. Някои от тях не са живи и сме заедно, но на тези, които са все още живи, отправям моето огромно ИЗВИНЕНИЕ  за причинените неприятности. Нека обаче хората знаят, че в изгорелите ценности  имаше и мръсни неща. Там, където горя сега, има НОВ ЖИВОТ.  Стана както гласи старата българска поговорка „Всяко зло за добро ”.

За контакт с Евелина Лютова  GSM  0896 09 08 50 всеки ден от 15 до 23 часа

За Боян Петракиев

Казвам се Боян Петракиев. Завършил съм „Българска филология” и „Журналистика”. Част от екипа на Марс Медия съм от 2009 г., като основно работата ми може да видите в сайтовете Chudesa.net, Razkritia.com, Zasada.bg, Lechitel.net, Mamita-bg.com, Zdrave.ws, Figurata.com.

Прочети още

Спасяване на евреите в България (1943-1944)

Спасяване на евреите в България (1943-1944) или как комунистите са по-лоши от фашистите

Спасяване на евреите в България (1943-1944) и съдбата на националния герой Димитър Пешев или как …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *