Животът след смъртта

Разкриха колко трае животът след смъртта

Животът след смъртта трае точно… три минути

Животът след смъртта продължава само докато съзнанието ни е живо

Животът след смъртта трае точно три минути! Фундаменталното откритие принадлежи на екип от британски учени от университета в Саутхемптън, които в продължение на години правили задълбочени изследвания на тази специфична материя. Самото изследване е било с мащабни размери и е било проведено в различни болници на територията не само на Великобритания, а също и на САЩ и Австрия.

Животът след смърттаЗа целта са били направени изследвания на 2060 пациенти, изпаднали в клинична смърт. Специалистите установили с категоричност, че човек остава буден максимум до три минути след като настъпи клинична смърт. Това е точната продължителност, в която съзнанието на човека все още продължава да е живо, въпреки че самото тяло е отказало да функционира.

Близо 40% от пациентите, чието сърце е спирало да бие и в последствие като по чудо са се върнали към живота, разказват, че са били напълно наясно какво се случва около тях в момента, когато са нямали сърдечен ритъм. Именно тези минути на съзнание, без тялото да функционира, се окачествяват като живот след смъртта, убедени са учените.

Доктор Сам Парния, ръководител на изследването, е категоричен, че проучването им ясно е показало, че когато човек изпадне в такова състояние, а именно – пълно изключване на функциите на тялото, съзнанието продължава да възприема истинските събития, случващи се наоколо.

Лекарски екипи, участвали в проучването, разкриват, че резултатите от него ги изненадват сериозно, тъй като в медицинските среди винаги се е смятало, че съзнанието живее не повече от 20-30 секунди след като сърцето спре, предават от sanovnik.bg.

Според част от изследователите пък информацията, която се е съхранявала в съзнанието на починал човек, не изчезва, а се запазва във Вселената.

За Лиза Стоилова

Прочети още

радиестезия, гадаене с махало и багети,

Радиестезия и работа с махало и багети. Радиестезисти в България. Уроци

Уроци по радиестезия, работа с махало и с багети. Кои са добрите радиестезисти в България? …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *