Ясновидката Маг Джиляна, гадател

мистерии
На 20 януари 1996 г. в покрайнините на малкия бразилски град Варжиня се разиграва една от най-големите мистерии на XX в.

Срещата във Варжиня – една от големите мистерии на XX в.

На 20 януари 1996 г. в покрайнините на малкия бразилски град Варжиня се разиграва една от най-големите мистерии на XX в.

Три млади момичета на възраст между 14 и 21 години се прибират към домовете си в един от крайните квартали на града, когато изненадващо срещат край оградата на изоставена къща странно двуного същество, което видимо е силно отслабнало и изтощено. Сестрите Алиана, Валкирия и тяхната приятелка Катя Ксавиер го описват по следния начин: ръст около 160 см, тънки крака, големи стъпала, сравнително голяма глава с рога, червени очи, кафеникава и блестяща кожа. Създанието излъчва особена и много неприятна миризма, подобна на тази на сяра.

мистерии
На 20 януари 1996 г. в покрайнините на малкия бразилски град Варжиня се разиграва една от най-големите мистерии на XX в.

Докато го наблюдават от известно разстояние, съществото изненадващо обръща главата си към тях, което е достатъчно, за да изплаши момичетата до смърт. Впоследствие те отново се връщат до изоставената къща, този път придружени от един свой съсед, но мистериозното създание вече не е там, а на мястото, където първоначално го забелязват, тревата е отъпкана и отново се усеща мирис на сяра.

Скоро новината за необикновената среща, превърнала се в една от големите мистерии на XX в., се разчува из целия град, а не след дълго се разпространява и слух, че военнослужещи от близкото поделение са успели да заловят две подобни същества в околностите на града, като самата операция е заснета на видео. Едно от тези същества е настанено в местната болница, след което е транспортирано до военна болница, а впоследствие следите му вече се губят. Твърди се, че един от мистериозните посетители е отведен тайно в САЩ.

Става ясно, че малко преди въпросните събития няколко жители на Варжиня забелязват цигарообразно НЛО, за което се твърди, че впоследствие се разбива недалеч от града, създавайки една от неразгаданите мистерии на миналия век.

За Константин Серафимов

Името ми е Константин Серафимов и съм част от екипа на Chudesa.net и Lekar.bg. Интригуват ме чудесата, които се случват в този невероятен свят, а здравната тематика ми е слабост.

Прочети още

Какво се прави на Благовещение и какво не се прави? Какво се яде на Благовец и какво не се яде? Легенда, именници, молитва за Благовещение.

Какво се прави на Благовещение? Какво се яде на Благовец?

Какво се прави на Благовещение и какво не се прави? Какво се яде на Благовец …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *