Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Баба Ванга
Баба Ванга

Ванга: Месията ще дойде от Изток през 2012 г.!

В словата, изречени от Ванга за преломната 2012 година, се открояват пророчествата за Новия Месия, който идва от Изток

Ванга ни призовава да погледнем отвъд думите в предупрежденията, изречени в Светото писание: „… що е написано в Библията, ще се сбъдне! Апокалипсисът ще дойде! Вие не, но децата ви ще го преживеят!” Но според пророчицата „…няма да идат катастрофи, ни потоп…. чакат ни 1000 години мир и благоденствие”.

Баба Ванга
Баба Ванга

Описаното в Библията Завръщане, ще донесе промяната към мир и благоденствие, но то ще стане факт, едва в следващото поколение след Ванга. Според нейните думи това трябва да е някъде след 2010 г., а промените, които той ще донесе, ще бъдат видими чак след 2012 година. С пророчествата си Баба Ванга ни разкрива, че Той ще направи възможно премахването на религиозното разделение, станало причина за множеството етнически и религиозни войни и напрежения по света. Мирът между човеците ще бъде сътворен от него, затова тя го нарича и Миротворецът. Когато прочетем записаните слова на Баба Ванга, ние откриваме, че „Христос отново ще дойде на Земята в бели дрехи. Настъпва времето, когато предопределените ще почувстват със сърцето си завръщането…” Ако потърсим смисъла в тях, ще открием, че нарицателното име на корейците е „хората с бели дрехи”. Допустими са и други тълкувания, но това съвпада и с библейското пророчество, че Месията ще дойде от изток. В Откровения 19 глава се казва, че името му ще е “Божието слово” („Мун” на корейски), така и Библията сочи, че „Мун” е името на месията. Появата на тайнствената фигура от Изток е пророкувано както от Ванга, така и от Нострадамус, от Тамара Глоба и от корейските пророчества Чун-Гам-Нок, които сочат и годината на прелома – 2012.
Боян Петракиев

За Боян Петракиев

Казвам се Боян Петракиев. Завършил съм „Българска филология” и „Журналистика”. Част от екипа на Марс Медия съм от 2009 г., като основно работата ми може да видите в сайтовете Chudesa.net, Razkritia.com, Zasada.bg, Lechitel.net, Mamita-bg.com, Zdrave.ws, Figurata.com.

Прочети още

Ето каква е любовницата Скорпион в леглото!

Скорпион. Жена и любовница в леглото. Дете Скорпион, как да го опознаем

Жената Скорпион: Каква любовница е в леглото? Особености на детето Скорпион. Ще разгледаме тези два …

3 Мнения

  1. Ванга е проклятие за България! ВСИЧКИ СА СЛУЖИТЕЛИ НА С А Т А Н А!, КОЙТО Е ЛЪЖЕЦ, УБИЕЦ И ПОГУБИТЕЛ НА ЧОВЕШКИТЕ ДУШИ И ВСИЧКИ ТЕ ЗАВЛИЧАТ ХОРАТА ВЪВ ВЕЧНА ПОГИБЕЛ. ЗАМИСЛЕТЕ СЕ, ПОКАЙТЕ СЕ, ОТРЕЧЕТЕ СЕ ОТ ТЕЗИ МЕРЗОСТИ ПРЕД БОГА, ЗАЩОТО ВЕЧНОСТТА Е БЕЗКРАЙНА. ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС! САМО ТОЙ Е СПАСИТЕЛ И УНИВЕРСАЛЕН ЛЕКАР!ПРАВИ ЧУДЕСА И ДНЕС! ИСУС ИДВА СКОРО! ЩЕ СЪДИ ЖИВИ И МЪРТВИ! НИКОЙ ОБАЧЕ НЕ ЗНАЕ КОГА ЩЕ ДОЙДЕ ИСУС! НО БЕЛЕЗИТЕ НА ПОСЛЕДНОТО ВРЕМЕ СА ВЕЧЕ КРЕЩЯЩИ! КОЙТО ПРЕДСКАЗВА ЧАС, ДЕН, МЕСЕЦ, ГОДИНА НА ВТОРОТО ПРИШЕСТВИЕ НА ИСУС ХРИСТОС Е ЛЪЖЕПРОРОК И МЕРЗОСТ ПРЕД БОГА! ПОКАЙТЕ СЕ И НЕ СИ НАВЛИЧАЙТЕ ПРОКЛЯТИЯ! ДОКАТО Е ВРЕМЕ!

  2. Поредната измама на Луцифер:

    1. Библията ни предупреждава да не се доверяваме на сърцето, тъй като то е измамно, а да се доверим на Словото.
    2. Бог чрез Библият ясно заклеймява всички врачки, гадатели и астролози и казва, че допитването до тях е гнусота;
    3. Ванга индиректно намеква, че Библията лъже: „Но според пророчицата „…няма да идат катастрофи, ни потоп…. чакат ни 1000 години мир и благоденствие”.
    4. Никой не знае точната дата или година, дори ангелите и Исус, а само Бог-Отец.
    5. Елена Вайт казва, че Луцифер ще се опита да ни излъже, че ще настъпи 1000 годишно царство на мир и благоденствие, докато Библията е категорична, че земята ще бъде пуста, както преди Сътворението.

  3. Запознат с Инстината

    ЛЪЖЕПРОРОЧЕСТВО! В Словото е писано: Матей 24:23-24: 23 Тогава ако някой ви каже: Ето тук е Христос, или: Тука, не вярвайте;
    24 защото ще се появят лъжехристи, и лъжепророци, които ще покажат големи знамения и чудеса, така щото да заблудят, ако е възможно, и избраните.

    В Словото на Бог или така нареченото “Божие Слово”, което цитирате, е ясно казано, че ще има такива случаи, в които, макар и със свръхестествена сила, измамителните духове, ще пророкуват лъжи. Айде, поне когато цитирате Божието Слово, го четете, та да може по-добре да се ориентирате. Аз не съм видял в Библията името на Мун, нито на изброените лъже-пророци “Нострадамус, от Тамара Глоба и от корейските пророчества Чун-Гам-Нок, които сочат и годината на прелома – 2012.” Всъщност Вие знаете ли реално кой е Месията и че това е Господ Иисус Христос? Освен това, НЯМА Библейско пророчество, че “Месията ще дойде от Изток”. В Божието Слово е писано, че когато Месията (Христос) дойде за Втори Път, това ще бъде видяно от “всяко око” (Откровение 1:7-8) – 7 Ето, иде с облаците; и ще Го види всяко око, и ония, които го прободоха; и всички земни племена ще възридаят за Него. Така е. Амин.
    8 Аз съм Алфа и Омега, казва Господ Бог, Който е, и Който е бил, и Който иде, Всемогъщият.

    Сега … Библията не съм я написал аз, както знаете, така че цитирам слово Директно от нея. Всяко едно изкривяване на Божието Слово, съответно ако Вие си позволявате да го изкривявате, е описано в Откровение 22:18-19: 18 Аз свидетелствувам на всекиго, който слуша думите на пророчеството в тая книга: Ако някой притури на тях, Бог ще притури върху него язвите, написани в тая книга,
    19 ако някой отнеме от думите на тая пророческа книга, Бог ще му отнеме дела от дървото на живота и от светия град, които са описани в тая книга.

    Божието Слово го казва, приятели! Никой човек не го говори. Ванга е лъжепророк, който пророкува лъжи чрез Нечисти Сили. Или така нареченият предсказвателен дух, който е описан в Деяния на Апостолите, 16:16 – 16 И един ден, като отивахме на молитвеното място, срещна ни една мома, която имаше предсказателен дух и чрез прокобяването си докарваше голяма печалба на господарите си. На самото събитие, при срещата с този предсказвателен дух е присъствал Апостол Павел, който е постъпил с него, ето така:

    17 Тя вървеше подир Павла и нас та викаше, казвайки: Тия човеци са слуги на Всевишния Бог, които ви проповядват път за спасение.
    18 Това тя правеше много дни наред. А понеже твърде дотегна на Павла, той се обърна и рече на духа: Заповядвам ти в името на Исуса Христа да излезеш от нея. И излезе в същия час.

    Ето Ви го доказателството за нещата и за това, че както Ванга, така и ВСИЧКИ гадатели, врачки, баячи, чародейци, магьосници и окултисти, са лъже-пророци и лъже-учители. Казвам го със съвсем мек тон, нито искам да се зверя на някого, нито да нараня или обидя никой човек. Просто говорим за ФАКТИ, скъпи “Християни”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *