медальонът
медальонът

Докоснат от Ванга, амулетът на Васил Илиев, му носел богатство (СНИМКА)

Появи се тайнственият амулет на висаджията Васил Илиев и възбуди духовете с мистериозната сила, придадена му от докосването на Ванга

Сега, 17 години след смъртта на една от знаковите фигури на мутренското време Васил Илиев, отново се появи неговият тайнствен амулет. Според запознати, златната плочка с която той не се разделял до последно, има мистична сила, защото е докосвана от Баба Ванга. Години след смъртта на скандалния бос, амулетът е съхраняван от негови приближени, докато днес е във владение на анонимен столичанин, който очаква оферти, пише senzacia.net

Васил Илиев

Почти мистична е силата на уникалния амулет. Смятат, че той е причината за неочакваните успехи на спортиста-бизнесмен Васил Илиев, един от създателите на скандалната ВИС. Във фаталната вечер, когато килърите го причакват, амулетът не бил с него и това предопределило трагичния му край. Бижуто е правено по поръчка в САЩ през 1994. Тогава Васил Илиев е на Световното по футбол и в града на хазарта си поръчва изработката на 25-грамовата плочка с неговите инициали при най-реномираните майстори в Лас Вегас. На нея са изписани единствено инициалите му на латиница VAI ( Васил Андреев Илиев). За странният стил на символите се предполага, че има и друго значение, което завинаги остава погребано заедно със скандалния шеф на ВАИ Холдинг. Малкият диамант, вграден в точката на буквата „i“ е с история, проследена до френското средновековие и част от силата си медальонът дължи на него. Бижуто приживе не е докосвано от чужди ръце и има странно излъчване.

Медальонът с мистичната сила, докосван от Ванга

Според негови близки, когато се прибира у нас, висаджията решава да го освети в църква, но преди това отива при пророчицата от Петрич. Баба Ванга докоснала амулета и му заръчала никога да не го сваля, защото той ще го пази от злини и ще му донесе богатство. Изоставяйки своя амулет при любовницата, Васил Илиев е тръгнал към смъртта, убедени са хора от обкръжението му. След разстрела на боса, плочката остава у любовницата и после сменя няколко собственика. Никой досега не посмява да носи амулета на Васил Илиев и да изпита силата му, благословена от Ванга.

Боян Петракиев

За Боян Петракиев

Казвам се Боян Петракиев. Завършил съм „Българска филология” и „Журналистика”. Част от екипа на Марс Медия съм от 2009 г., като основно работата ми може да видите в сайтовете Chudesa.net, Razkritia.com, Zasada.bg, Lechitel.net, Mamita-bg.com, Zdrave.ws, Figurata.com.

Прочети още

Значение на думата регресия в психологията

Регресия. Топ 10 техники и специалисти. Цена и мнения

Значение на думата регресия в психологията и във връзка с прераждането. Мнения за Христо Нанев, …

Едно мнение

  1. kak da namerq plochkata ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *