боряна тотева магии
Боряна Тотева с голям успех открива и разваля черни магии.

Боряна Тотева: Магия за раздяла с лъжици беше маркирана с буквите на засегнатите

Боряна Тотева: Магиите се връщат като бумеранг. Ясновидката разказва няколко смразяващи кръвта истории с магии.

Разговаряме с Боряна Тотева – световно признат ясновидец, нумеролог и специалист по биоенергийно въздействие, за магиите, тяхното действие и последиците от тях. Според Боряна, всеизвестен факт е, че България е една от страните в света, в които се правят изключително много магии.

Магията по своята същност е енергия, която въздейства психически и физически, нарушава енергийната структура на човек и той на моменти няма сили дори да върви.

Вижте и ТОЗИ ЦЕНЕН ТЕКСТ: Боряна Тотева: Как чрез черна магия могат да отнемат съпруга ви!

– Коя според Вас е причината хората да прибягват до такъв тип окултно въздействие?

– В период на икономическа криза злобата и завистта на хората няма край, оттам и енергийните влияния в полето на човека са изключително много. В последно време се правят много турски, арабски и български магии, които влияят върху психиката на човека, неговите мисъл и физически тонус.

България и българите в частност, изплащат много тежка карма. Тези кармични обременености се предават от поколения назад и затова има толкова голям процент наркомания и алкохолизъм. Въпреки всичко обаче най-често срещаните магии в последните години са за раздяла на влюбени и блокиране успеха на бизнеса.

– Какво точно е магията?

– За мен магията е преди всичко вмешателство, което нарушава енергийното поле на човека. Последиците от магията се проявяват почти веднага след изричането на заклинанието или поставянето на предмета, ако магията е предметна. Срещала съм изключително много предметни магии в своята практика, които се правят най-вече в България и Русия с яйца.

Често инцидентите, каквито са пожарите, също не са предизвикани само от температурни влияния, а са в резултат на умишлени саботажи. Нарочните магии могат да предизвикат всякакви катастрофи.

Вижте и ТОВА: Боряна Тотева: Как наследяваме болести от минали животи.

Правят се и много ментални магии, които могат да съсипят човек и да го доведат до психично разстройство.

Видно е, че все повече хора страдат от депресия, което не е само резултат от кризата и бедността, а и от енергийни влияния.

Магиите поразяват доста силно и бизнеса, и здравето на един човек. При бизнеса изведнъж досегашните партньори и клиенти се отдръпват, сделките се забавят във времето, настъпва затишие в търсенето на дадена фирма от страна на клиентите.

При здравето – човек започва да губи концентрация, липсва му енергия, уморява се по-лесно, а понякога губи и съзнание. Всичко това се причинява от енергийния дисбаланс.

Човек така може да бъде омагьосан, че дори да не знае къде е бил и какво е правил преди час, да бъде неадекватен.

По нашите земи най-страшни са старинно-българските магии. Те са използвани още във времето на турското робство, когато жените са искали да отмъстят на турците. И досега се прилагат от жени, които искат да си отмъщават. Чрез тях настъпва психическо нарушение у съответния човек.

ОЩЕ НЕЩО ВАЖНО: Боряна Тотева: Как проговори отново едно замлъкнало дете.

– Как премахвате негативното въздействие?

– Както вече споменах, виждам аурата на човека с леко притворени очи, както и неговите органи във форма, цвят и обем. В подсъзнанието ви веднага виждам неговото замърсяване и преценявам какъв ритуал трябва да му се направи, за да бъде пречистен от негативите и да се хармонизира енергийното поле.

След като проникна в биополето на човека, извършвам етруски метод на восъколеене, който дава отливка с точната картина кой е извършил или поръчал магията, с каква цел е направена и какви ще са последствията от нея.

Веднага след това прилагам някои от моите ритуали, които иначе са над 600, според различните случаи – за късмет, за здраве, за пари, за привличане на любовта, за сформиране на желани събития, за просперитет, за събиране на разделени двойки, за коригиране на отношенията между майка и син или майка и дъщеря, за помощ при зависимости от алкохол, наркотици и др.

Магиите сами по себе си също са наука, но и преди всичко дарба, която ми дава възможността да видя посегателствата над човека и текущото му енергийно състояние.

Кармично-родовите проклятия също са код, в който аз влизам. Разкодирам го и влагам новото послание за изчистването и защитата на човека.

ВИЖТЕ И: Боряна Тотева: Кой с какъв скъпоценен камък е добре да се сдобие.

След ритуалите задължително изграждам тройна огнена защита.

Важно е да знаете едно – аз сформирам желани събития, съгласно волята на човека и Вселенските закони, но НИКОГА не правя черни магии!

Когато сформирам желани събития, ги налагам във Вселената в името на доброто. Дарбата ми е дадена, за да правя добро, да бъда откровена и всеотдайна към хората и да правя всичко възможно за тяхната позитивна градивност”

Не бива да забравяме, че има сила, която ни гледа. Не бива да се оставяме никога да ни води нашият негативизъм. Винаги трябва да се спазват природните закони, защото ако правим зло, то се връща като бумеранг към нас.

– Разкажете ни случаи от твоята практика!

боряна тотева магии практика
Боряна Тотева разказва зловещи случаи от своята практика, свързана с магията.

Имах клиент, на когото му беше направена магия от жена, която искаше да бъде с него, но той не желаеше. Беше го зомбирала, защото въпросният мъж беше материално добре. В последствие след направата на магията, обаче, бизнесът му започна да пропада.

Веднага след изчистването на магията, човекът се възстанови, подобриха се физическото и астралното му състояние.

Имах друг случай с жена, чийто свекър умира. И тя прави магия с две дървени лъжици за раздяла на двама съдружници – съпруга и друга жена. Когато свекърва й отива на поклонение, открива лъжиците с буквите на сина й и на съдружничката.

Още с идването на тази жена при мен, от вратата разбрах за вмешателството. След като видях магията, видях и последствията. Извършителката получи левкемия в лека форма, защото прецених да я предупредя. За жалост, обаче, в този случай бизнесът беше напълно разрушен.

По-страшно, според мен обаче, е фактът, че и млади хора посягат към магията. Момиче, на едва 17 години, от Бургас искаше да се омъжи за богат мъж и поръчало такава магия. Девойката искаше синът на въпросния човек да умре от свръхдоза, за да остане тя единствена наследница.

ВАЖЕН ТЕКСТ: Боряна Тотева: Как негативното въздействие може да деформира чакрите.

Аз успях да предотвратя това, въпреки че този господин беше пропилял всичко по това момиче. След изчистването на негатива, семейството отново се събра, бизнесът също потръгна.

За didogrigorov

Прочети още

Какво означава да разсипеш сол?

Ако разсипете сол на земята… Какво означава разсипана сол? | Суеверия и поверия

Какво означава да разсипеш сол? Суеверия във връзка с разсипана сол и счупена солница. Поверия …

3 Мнения

  1. Незабравка

    Здравейте, г-жо Георгиева!
    Не се разведох, въпреки ада, в който живях. Нямах родителски права над децата си и контрол над тях, въпреки, че не съм разведена и никога не съм живяла разделена от бащата на децата си. Отнемаха ми ги, когато си поискат.
    Свекърва ми държеше детето с температура у тях и с гнойна ангина и с дни треперех за живота му и не знаех дали в края на седмицата ще го видя жив, когато ми се “полагаше” да го видя за 2 дни в събота и в неделя и чак тогава можех да отведа на лекар. Тя рискува живота му десетки пъти и безумничеше със здравето и живота на децата ми. Поболях се от нерви и от притеснения. Тъкмо се преборих за голямото дете(без полиция), започна с малкия. Адът продължи дълго и към него се прибави ежедневния тормоз на съпруга ми върху мен. Явно искаха да ме уморят, да ме вкарат в болница и така да нямат пречки да ми вземат децата. Изродката искаше да има деца при нея и аз да нямам права над тях, за да я видят колко е велика и как “може и знае” как се гледат деца, и как знае повече от мен, как тя командва, а аз съм безгласна буква. Престъпленията й нямаха край. Господ ми помогна и, макар, че тя никога няма да се промени, успях да запазя децата си живи и здрави, относително. Семейният ми живот и скандалите се отрази и върху децата. Те двамата хронически не се разбират. Молех се често да тръгнат по пътя на доброто, по пътя на учението и трудолюбието. Без Бога и без вярата ми в Него, децата щяха да заприличат на баща си и сега дори понякога показват лошо отношение към мен, с което много приличат на баща си. Ако баба им беше извършила поне едно от стотиците престъпления, които извърши срещу мен и моите деца, ако само едно такова беше извършила срещу другата си снаха, етърва ми никога повече нямаше да й позволи да види детето, камо ли то да живее при нея, да го прегръща и да го целува. Молитвата в Бога и в светците ще върне децата ти към нормален живот и към нормалните ценности. Много често сънувах един сън – че влизам в къща, която е моя, а тя е изпепелена цялата и всички греди са обгорели. Първият етаж няма таван, качвам се на втория етаж, той няма под, над мен прозира небето през гредите на изгорелия покрив. Сънят означава, че стопанинът на къщата е много болен или ще умре. Не е болен в тривиалния смисъл на това понятие, но магията може да се определи като болест, защото го лишава от разум и и от нормално мислене според нормалните ценности. Етажите на изгорялата къща са два, магиите са две. Още действат. Личи си по това, че се като ходи на гости при майка си, се прибира променен, нахъсан за скандали, с луд поглед и още по-грозно лице. Едната магия е от предишната му любовница, магия за любов, циганска, разбира се. Другата е от майка му – тя познава контингента, много от тях са раждали при нея, влаинка е. Нищо лошо досега не я е сполетяло, нищо не се е върнало при нея като бумеранг. Деверът ми не е такъв, значи не е до възпитание, а наистина има магия. Вече 28 години живея в ада, но не спирам да вярвам в Бог.

  2. Антоанета Георгиева

    Здравейте уважаема госпожо Тотева,

    семейният ми живот не потръгна много добре в самото начало. След време нещата някак се уталожиха, но не за дълго. След 22год се разведох. Развода не мина гладко и интелигентно. След 2-3г бившият ми съпруг почина. Имам две момчета, които като че ли попиха всичко лошо от баща си, а аз не зная какво да направя. Искам от тях за бе си само едно уважение, а за тях да бъдат нормални момчета а не несретници и неудачници.
    Все се питам къде сбърках,какво не направих, какво пропуснах. Обичам ги много, като всяка майка, но много ме боли от това в което се превърнаха. Как да поправя грешките си?

    • Чудеса.НЕТ

      Здравейте, г-жо Георгиева! Най-хубавият начин да се свържете с Боряна Тотева е да използвате координатите от нейния личен сайт, към който сме дали линк, даваме ви го и ТУК: jenataskener.com. Там има телефони за връзка и форма за контакт за предварителни записвания. По мейла или в коментар едва ли ще ви отговори, защото е твърде заета, за да следи интернета. Ако статията ви за нея ви е харесала, ще се радваме да я споделите в социалните мрежи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *