Treto Oko
ф

Ето защо боговете изтръгнали “третото око” на хората!

Според една от легендите, първоначално всеки човек имал „трето око,, и използвал паранормалните си способности – черпел директно космическа информация, виждал бъдещето, можел да комуникира чрез телепатия с други хора.

Това не се понравило на боговете, защото давало на хората божествени способности и ги правело равни на тях. Затова изтръгнали от човека този мощен сетивен орган с големи паранормални възможности.
Къде се е намирало „третото око”?

Къде се е намирало „третото око”?

Доминира мнението, че е било на челото. Там е разположено на много стенописи и скулптури в будистки храмове. За да подчертаят „третото око” и сега индийките си нанасят малката червена точка на челото. Смята се, че така засилват енергийните потоци.
Но има и друга гледна точка, че „третото око” било разположено отзад на темето.
Защо трябва да е отпред на челото? Нали там има две очи. Именно отзад му е мястото, твърдят защитниците на тази гледна точка, за да може човек да има пълен визуален обзор, писа в. “Шок”.
На много изображения на Буда например на темето му се забелязва образувание във вид на шишарка, считана от изследователи именно като „трето око„.
Едва в края на ХХ век медиците изказаха своята научна хипотеза, че “третото око” е разположено
в основата на главния мозък.
Специално това откритие е с епохално значение за развитието на науката и човешките способности.

бyтoн зa cпoдeлянe

Боян Петракиев

За Боян Петракиев

Казвам се Боян Петракиев. Завършил съм „Българска филология” и „Журналистика”. Част от екипа на Марс Медия съм от 2009 г., като основно работата ми може да видите в сайтовете Chudesa.net, Razkritia.com, Zasada.bg, Lechitel.net, Mamita-bg.com, Zdrave.ws, Figurata.com.

Прочети още

радиестезия, гадаене с махало и багети,

Радиестезия и работа с махало и багети. Радиестезисти в България. Уроци

Уроци по радиестезия, работа с махало и с багети. Кои са добрите радиестезисти в България? …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *