Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Salt Movie

Анастасия Христова: Солта е една от най-сигурните защити срещу злото!

Анастасия Христова поставя въпроса: Във всеки дом виждаме солница поставена на масата, но знае ли някой истинското значение и колко важна е солта за хората?

Във всеки дом виждаме солница поставена на масата, но знае ли някой истинското значение и колко важна е солта

Анастасия Христова споделя, че … От векове наред тези, които практикуват изкуството на магията знаят, че една от най-сигурните защити срещу злото е солта.

Солта помага да се отблъскват демоните и тези, които работят от тъмната страна на окултното, също така отблъсква злите погледи и лошите помисли за тези, които живеят в дома. През средните векове жена набедена, че е вещица, е била карана да изяде купа пресолена храна, ако наистина се е занимавала с тъмната страна на изкуството, от нея започва да тече много вода. И днес дори съществува поверие, свързано със солта – ако разсипем сол знаем, че ще имаме проблеми вкъщи, затова грабваме по една щипка от разсипаната сол с дясната ръка и я хвърляме през лявото си рамо в мивка или в течаща вода.

s

Запомнете, сол не се хвърля в боклук нито пък се дава лъжичка, купичка, или чашка сол, защото солта пази късмета, успеха и самата къща от зли сили и явления, разкрива Анастасия Христова.

Едно време солта е била много скъпа стока, равнявала се е на злато, затова разсипването на сол се е приемало за светотатство – все едно да хвърлиш парите си, така че с ритуала за солта, хората възстановявали баланса около тях и призовавали късмета да се върне отново в дома. Според друго вярване, ако дяволът си набележи човек, в които иска да се всели или дом, в които да се настани, той надничал през лявото рамо на човека.

d

Ако чувствате, че в дома ви витае нещо неприятно и потискащо, или че…

Ако чувствате, че в дома ви витае нещо неприятно и потискащо, или че ваш познат изпитва нещо подобно, или се местите в нова къща – първо запалете бяла или лавандулова или синя свещ, след това обиколете стаите на жилището. Едно съвсем простичко стихче ще постави началото на прочистване на къщата.

Сол, сол, сол… благослови тази къща като и донесеш хармония, светлина и радост.
Отнеми всичко негативно в нея и възстанови баланса. Върни любовта и мира. Така е и така ще бъде.

Сол, сол, сол… благослови тази къща като и донесеш хармония, светлина и радост.

f

След като изречете стихчето, гребнете малко сол в лъжичка, пръснете я в стаята и духнете свещта, за да завършите процедурата по прочистване. Повторете същото във всички стаи, като използвате една свещ. Можете да направите същото в градината. Познавам хора, които са правили ритуала дори в автомобилите си или след катастрофа, или при покупката на нов автомобил.

След като изречете стихчето, гребнете малко сол в лъжичка, пръснете я в стаята и духнете свещта

f

След като сте обиколили цялата къща със синята или лавандуловата свещ, оставете свещта на безопасно място, за да угасне сама. Ще забележите разликата веднага след ритуала, домът ще ви сте стори по светъл, ще усетите спокойствие и ще успеете с лекота да преодолеете каквито и да било проблеми. Затова лично аз, във всеки амулет за  здраве, успех, късмет, пари, щастие и др. слагам винаги сол, която кодирам с желанията на човека, който иска, домът му да е чист, семейството му да е здраво и да му върви във всичко.

АНАСТАСИЯ ХРИСТОВА

За Боян Петракиев

Казвам се Боян Петракиев. Завършил съм „Българска филология” и „Журналистика”. Част от екипа на Марс Медия съм от 2009 г., като основно работата ми може да видите в сайтовете Chudesa.net, Razkritia.com, Zasada.bg, Lechitel.net, Mamita-bg.com, Zdrave.ws, Figurata.com.

Прочети още

Как се прави черна магия за смърт?

Черна магия за смърт със сапун, с монети и копанарска магия. Как се прави?

Как се прави черна магия за смърт? Бърза магия за смърт със сапун. С монети. …

Едно мнение

  1. Dian Dimitrov

    – Обесен във Варна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *