Ето кои хранителни продукти убиват мъжа и са особено вредни

Има хранителни продукти, които са изключително вредни за мъжете и е по-добре за жените да не им ги поднасят на трапезата. Вижте кои са те!

Казват, че любовта на мъжа минавала през стомаха. Но, съвременния вариант е „Любовта на мъжа ви минава през вашия разум”. Това е така, защото преминаващата през стомаха любов (храна), ако не е подходяща може да докара любимия ви до болничното легло. Затова добре е дамите да знаят кои хранителни продукти убиват мъжа.

Ето кои продукти трябва да бъдат изключени от менюто на вашия любим, за да бъде той винаги в добро здраве.

Ето кои хранителни продукти убиват мъжа.

Ето кои хранителни продукти убиват мъжа.

Опасни продукти за здравето на мъжа:

  1. Печено месо: кората на печеното месо се състои изцяло от канцерогени, които причиняват сърдечно-съдови заболявания, увеличават нивата на лошия холестерол и намаляват количеството на омега-3 мастни киселини.
  1. Бъркани яйца: в едно голямо яйце се съдържат 213 мг. холестерол.

Яйцето съдържа повече от 60% мазнини, 3,1 от които са наситени и повишават нивото в кръвта на лошия холестерол.

Високите нива на опасния холестерол повишава вероятността от атеросклероза и ерективна дисфункция.

Въпросът с вредността на яйцата започва да става спорен, защото

най-новите научни изследвания доказват, че яйцата не са толкова вредни и можем да си позволяваме до 4 яйца седмично.

  1. Преработени меса и сирене: всички колбаси, преработени меса и сирена съдържат нитрозамини и канцерогени, които провокират развитието на рак.

Нитрозаминът предизвиква деменция.

Тези вещества имат лошо въздействие върху производството на сперматозоиди и влияят негативно върху нивото на мъжките полови хормони, което може да доведе до безплодие.

  1. Захар: захарта в храната води до излишък на глюкоза. А, глюкозата е излишна мазнина. Голяма част от глюкозата веднага задейства механизми, които я превръщат в мазнини.

Доказан факт е, че при консумирането на захар в тялото ви ще се натрупат по-бързо мазнини, отколкото ако консумирате мазнини като сланина например, която също не е полезна.

Захарта трябва задължително да се изключи от менюто на мъжете. Можете да я заместите с естествения подсладител – Стевия.

Полезни хранителни продукти за здравето на мъжа:

  1. Вместо пържени меса – мазна морска риба и домати: Два пъти в седмицата можете да приготвяте на вашата мъжка половинка мазна морска риба. Тя е много полезна, защото е богата на Омега-3 мастни киселини, които премахват холестерола и предотвратяват растежа на раковите клетки.

Доматите съдържат ликопен – червен ензим, който е мощен защитник на мъжката простатна жлеза.

  1. Вместо яйца – овесена каша: овесената каша съдържа груби фибри, които дават голяма сила на мъжкото тяло. Освен това изчистват лошия холестерол от организма на мъжа и по този начин защитават кръвоносните съдове.

Овесената каша дава усещане за ситост за дълго време и много енергия.

Има хранителни продукти, които са изключително вредни за мъжете и е по-добре за жените да не им ги поднасят на трапезата.

Има хранителни продукти, които са изключително вредни за мъжете и е по-добре за жените да не им ги поднасят на трапезата.

  1. Вместо кренвирши и колбаси – морски дарове и гъби: морските дарове с черупки (миди, раци и скариди) са богати на цинк, но точно те по други съображения за здравето не трябва изобщо да се консумират, дори и в малки количества. Вредни са! Изберете си други храни богати на цинк. Този минерал има положителен ефект върху качеството на сперматозоидите – прави ги по-гъвкави и бързи.

Гъбите имат почти цялата гама на витамините от група В, които са пряко ангажирани с функционирането на нервната система. Също така те укрепват имунната система на организма, за да се бори с раковите клетки.

Описаните вредни храни за мъжете са почти толкова вредни и за жените.

Ето кои хранителни продукти убиват мъжа и са особено вредни
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *