Учените в ПАНИКА: Моргелоновата болест не е мит! (ВИДЕО)

Повече от 15000 души в момента страдат от мистериозната Моргелонова болест, която учените не искаха да признаят

Доскоро лекари определяха Моргелонова болест като „самовнушение“. Въпреки че вече се признава съществуването на тази болест, причините за появата й остават загадка за учените. Разпространението на болестта обхваща основно САЩ и засяга Флорида, Калифорния и Тексас. Преди учените да се заемат сериозно с изследвания, една от хипотезите свърза разпространението ГМО с мистериозната болест. Сега и учените са на път да я докажат, въпреки паниката и нежеланието на някои, разкрива epochtimes .

Моргелоновата болест не е измислица

За така наречената Моргелонова болест се заговори напоследък. Оплакванията са за странни незарастващи язви по кожата, с  тънки цветни влакънца, които наподобяват косми. Всичко това е съпроводено ужасен сърбеж и с гадното усещане, че нещо живо лази под кожата. Хората с такива симптоми са потресени от официалното становище на медицината, която приписва оплакванията на самовнушение и психоза. Първоначалната версия на американски медици е, че страдането е причинено от „делюзионална паразитоза“ – самовнушение, което кара страдащия да се чеше неистово и раните затова не могат да заздравеят. Тригодишни проучвания, финансирани от държавата, не можаха да изолират причинител на болестта. Последните независими изследвания обаче разкриват неоспоримото –  Моргелоновата болест е реално заболяване, пише американският „Журнал за клинична и експериментална дерматология“. Изследвания на ДНК на кожа, косми и тъкани е установило отклонения на генетично ниво, които са необясними. В същото време влакната в раните имат същия състав, какъвто и кожата на пациента, което недвусмислено говори, че НЕЩО предизвиква ненормалното производство на косми. Има съмнения за лаймска болест, но подозрението на изследователите пада върху „агробактериите“, способни лесно да трансформират ДНК и масово използвани при синтеза на ГМО. Неподвърдените засега хипотези са за „кръстосано замърсяване“ на човешкото ДНК от ГМО. Какво всъщност е Моргелоновата болест, предстои учените да установят.

бyтoн зa cпoдeлянe

Боян Петракиев

За Боян Петракиев

Казвам се Боян Петракиев. Завършил съм „Българска филология” и „Журналистика”. Част от екипа на Марс Медия съм от 2009 г., като основно работата ми може да видите в сайтовете Chudesa.net, Razkritia.com, Zasada.bg, Lechitel.net, Mamita-bg.com, Zdrave.ws, Figurata.com.

Прочети още

Как точно да си направим маска за коса с нишадър?

Маска за коса с нишадър. Как се ползва нишадър при косопад?

Как точно да си направим маска за коса с нишадър? Ползи от приложението на нишадър …

Едно мнение

  1. Nikolay Andonov

    Глупости, това е херпес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *