Ето ги и най-странните сувенири на „звездите“!

Кой каквото могъл продал – от тоалетна до чене, всеки с номера си!

Номер 10 е за космическия костюм на най-известния тийнейджър в света – Джъстин Бийбър. Гаджето на Селена Гомез участвал в съвместна реклама с Ози Озбърн за супербол. Костюмът на младежа е продаден за благотворителна кауза в eBay за 5 000 долара.

Номер 9 е за тоалетната на Джей Ди Салингер. Този странен сувенир бил продаден за 1 милион долара и вижте добре, тоалетната не била почистена.

Номер 8 – кичур от косата на Краля Елвис Пресли е продаден за 115 000 долара. Елвис е рекордьор, тъй като Джон Ленън е продал своята коса само за 48 000 долара, а Кенеди едва за 3000 паунда.

Номер 7 – сутиенът на Шер се оказал на търг през 2007 година. Купувачът е хотела Хард рок, а цената на сувенира е неизвестна.

Номер 6 – ченето на Джак Никълсън. Звездата се е опитал да продаде 11 от своите зъби за около 10 000 долара, но не е ясно дали сделката е осъществена.

Номер 5 е за аромата на Майкъл Джексън. Парфюмът е специален, защото е направен буквално от него. Използвана е неговата ДНК. Сувенирът е продаден в Интернет.

Номер 4 – минахме през неизчистена тоалетна и стигаме до тест за бременност на Бритни Спиърс. Естествено той бил положителен и изключително ценен, затова е и откраднат от хотелската стая на певицата.

Номер 3 и една недоядена филия, продадена за 1 025 долара. Закуската била на Джъстин Тимбърлейк по време на неговото гостуване в едно радио.

Най-ценната коса е на Елвис!

Номер 2 е за дъхът на Брад и Анджелина. Да това е доста странно, но някой твърди, че е успял да улови дъхът им докато вървели по червения килим. Странният сувенир се намира в буркан и се продава за 530 долара в Интернет.

Номер 1 за Бъбречните камъни на Уилиам Шатнер. Звездата от Стар Трек е продал камък от бъбрека си за 25 000 долара. Според думите на актьора странния сувенир може да се сложи като камък на годежен пръстен.

Яница Кирилова

Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *