Благодарствено писмо за Динко-Стайчето

Читател на Chudesa.net коментира статията „Чакръкчията Стайчето: Слави Трифонов е неблагодарник!„, пишейки следното благодарствено писмо:

Динко-Стайчето

Динко-Стайчето

„Здравейте на всички!

Искам да изкажа голямата си благодарност към самоукият лечител и масажист Динко-Стайчето от Димитровград.
Доволен пациент от Димитровград (Георгиев), работещ в момента в Испания, бе на лечение при Стайчето, където бях излекуван за кратко време (през април). Когато бях там на лечение имаше и много други хора и семейства, който му благодариха и изказваха големи благодарности, за това, че със златните си ръце и умения е помагал и помага на много хора. Ние всички му желаем да е жив и здрав още дълги години и все така да помага на хората, който се нуждаят от него“, написа благодарствено читател на Chudesa.net под статията „Чакръкчията Стайчето: Слави Трифонов е неблагодарник!, сам посетил и бил излекуван от Динко-Стайчето.

Уважаеми читатели, Вие също може да коментирате, изказвайки своето мнение или да ни изпратите своята лична или друга любопитна история, която ние ще публикуваме. Виж повече ТУК>

Боян Петракиев
сподели бутон

Подобни статии за още четене:
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Благодарствено писмо за Динко-Стайчето

  1. Бих помолила за някаква връзка със Стайчето, тъй като имам проблем с гръбначния стълб. Нядявам се на телефонна връзка или адрес.
    Предварително ви благодаря, хора!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *