Руски астролог: Японците можеха да предвидят цунамито преди година

Един от най-популярните руски астролози Павел Глоба се разгневи на японските астролози, че не са си свършили работата както трябва

япония-земетресение

Може ли наистина такива природни бедствия да бъдат предсказвани?

Според Глоба, японците са могли да предскажат земетресението и смъртоносното цунами още преди година. В интервю за „Монитор“ Глоба обясни съвпадането на земетресението ден в ден с влизането на Уран в знака на Овена. През 30-те години на миналия век Уран отново е бил в Овен точно, когато за пръв път е придобита управляема ядрена реакция. Също така Уран навлезе в орбитата на черната Луна, а този факт вещае лош цикъл. Тези негативни астрологически процеси всичките са в периода 11-20 март. Трябваше да предвидят, че точно на тези дати може да се случи трагедия, коментира още руският специалист.

Глоба е на мнение, че черните дни в Япония са само върхът на айсберга. Очакват ни още по-тежки години – земетресения, държавни преврати, терор и нови аварии на атомни централи. Дали пък 2012 г. няма да астъпи краят на света? На този въпрос обаче астрологът не успя да даде точен отговор, защото звездите си мълчат. Астролозите не могат да виждат апокалипсис. Определено първите 20 години на този век ще бъдат изключително трудни за човечеството. Ако след това сме живи, ни чакат 30 спокойни години по целия свят, заключи Глоба.

Руски астролог: Японците можеха да предвидят цунамито преди година
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *