Рик Джойнър с пророчески глас за Тръмп и текущите събития

Доналд Тръмп обещава защита на християнството. Много християни считат, че Рик Джойнър има пророчески глас за текущите събития, включващи и новия президент!

Републиканският бивш кандидат и избраният вече заитати президент Доналд Тръмп, говори преди изборите на евангелските християни на Liberty University, като обеща да защитава християнството, за което казва, че е под обсада и разкритикува ядрено споразумение с Иран. Това е било просто като ласкателство, а ето, че Рик Джойнър твърдеше, че Тръмп ще спечели изборите според социологическите проучвания.

Рик Джойнър

Рик Джойнър

В началото на ноември, една делнична сутрин, всеки по-голям медиен наблюдател и говорител за изборите, прогнозира поражение за Доналд Тръмп, а в Южна Каролина директор на дясна организация и сайт rightwingwatch.org на име Рик Джойнър пише във Facebook, че той е предвидил много по-различен резултат. „Това е анкета, която си струва,“ пише Джойнър за изборите, „и всички знаци сочат към силна победа на Тръмп тази вечер.” След това той продължи: „Аз не мисля, че социологическите проучвания показват правилния избор.“, пише usatoday.com на 11 Ноември 2016 г..

Много евангелисти разглеждат Джойнър, основателят на MorningStar Ministries във Форт Милс, като пророчески глас, който описва слуха и вижда божествени откровения от Бога, често за текущите събития, макар че той не се счита за пророк. Повече от 200 000 души го следват във Facebook в неговата страница Джойнър, където той често публикува за политиката на САЩ. И през следващите месеци, водещи до 8 ноември, Джойнър предлагат прозорец към света на харизматични евангелисти, чиито изказвания прогнозират интересни и по-различни данни от тези на социолозите.

Както знаем в политиката нищо не става случайно и без да е планирано предварително. Това, че Тръмп е ласкаел християните евангелисти преди изборите, не е никак за подценяване и непременно след време ще даде резултат, какъвто искат тайните общества. Нека да припомним, че тайните общества започват да стават известни и да набират последователи по времето на Френската буржоазна революция, макар, че някои от тях са основани и по-рано.

Какво е общото между тази революция, Октомврийската в Русия и сегашното положение в САЩ, в България и по света? Общото е, че първо има нагнетяване на обстановката предимно на бедните маси от хората, създаване на някакъв хаос и след това идва решението – революцията, която обещава някакви човешки права, справедливост, свобода и т. н. В наше време досегашните политици играеха тази роля да създадат хаос и някакво зло в политиката и обществото и изведнъж великият и богоизбран Тръмп, който обещава да вкара в ред нещата и да върне величието на САЩ, да създаде работа, одобрява политиката на Русия срещу ИД, обещава да спре изтичането на финансови средства за терористите, като каза, че не знаят къде отиват тези милиарди долари и т. н.

Подобно нещо се случва и в малка България. Избран е ген. Радев, който също има отлични качества и много добри намерения за Родината. И за американския и за българския президент, това е много добре. Но всичко върви по план от задкулисно действащите тайни общества, които имат други намерения. Със смяната на водачите в тези и в други страни, се забелязва призив за подмяна на конституциите, което вече е нещо друго и води политиката на народите към Нов световен ред, който е комунизъм и то много по-лош от социализма, който преживяхме. Това, което е откраднато от народа и което му принадлежи, сега може и да бъде върнато, макар и само част от него, но на някаква цена, и от което няма да видим полза. Това е много възможно да се случи у нас в България. Просто се сменят играчите и сега се очаква от новите непременно по-добра политика, н как ще стане след толкова много крадене.

Ето една нишка от това, което вероятно ни кроят тайните общества, ЦРУ, йезуитите и други. Тръмп е протестант презветарианец. В това няма нищо лошо, а е даже добро. За него беше писано, че е учил в йезуитски училище. Йезуитите са най-върлите врагове на човечеството и тайна организация (поне във вътрешните си кръгове) на Ватикана. Най-много гласове имаше за Тръмп от бялото население в САЩ, особено сред евангелистите. А евангелистите са най-големите съюзници на католиците и съответно на йезуитите. Те са сред първите протестанти предатели, подали ръка за съюз с Ватикана, с воденото движение за обединение на църквите, но не под истините от Библията, а с ученията на Ватикана.

Д-р Ланс Уолнау

Д-р Ланс Уолнау

В споменатата статия в usatoday.com, пише че Тръмп преди изборите е бил на обиколка из някои големи евангелски църкви и там са се молели над него пастори харизматици на фона на тиха музика. Д-р Ланс Уолнау, консултант от Далас често е пускал клипове в нета, в продължение на цяла година преди изборите, че Тръмп е избраният от Бог президент на САЩ. Един от клиповете му е направил 3.7 млн. посещения. Той просто възхвалява Тръмп и в това няма нищо лошо, ако той наистина подобри политиката и положението в САЩ – борба срещу корупцията, създаване на работни места и връщане славата на Америка, както е било в миналото.

Подобни изказвания прави и Рик Джойнър, за който евангелистите мислят, че има пророческа дарба и т. н. Навярно се досещате, че по този начин обществото може да бъде лесно манипулирано. Дори и да пооправи положението с корупцията да премахне законите за еднополовите бракове и други нередни неща, което ще е много добре, все пак тайните организации имат определена цел с него или с който и да е друг играч.

Д-р  Ланс Уолнау по-късно говори в своите пророчества за Тръмп, получени в Лас Вегас: „Той дори не разполага с достатъчно разум, за да се предпази от харизматиците, които се молят над него“, казва Уолнау. „Гарантирам, че Майк Хъкаби и Тед Крус никога няма да им позволят да ги качат на платформа и да се молят (или да пророкуват) над тях пет дни преди изборите. Те знаят по-добре защо не трябва и как да се пазят.

Какво представляват харизматиците евангелисти или някакви други? Сред петдесятните и евангелистите има едно погрешно разбиране за дарбите на Светия Дух. Някакво си проявление на свръхестествена сила или подобие на дарба, те приемат за признак, че човек има Светия Дух и дарба от него като описаните в Библията. Само че се заблуждават. За тяхно съжаление това не е от Светия Дух, а от противната сила и те се лъжат по кривите си разбирания. Това влияе много лошо на психиката и изобщо на здравето на човека, а те не усещат нищо лошо – като упоени са. Достатъчно доказателства има от умни хора и вярващи изучаващи Библията, че това са сатанински проявления и те стават, без да знаят поклонници на Сатана. И какво би станало, ако президентът на САЩ бъде повлиян от тези зли сили?

От една страна йезуитите, масоните и други общества и организации са сатанисти и техните най-големи съюзници сред протестантите евангелистите и петдесятниците са също такива, но без да го съзнават. А това е вредно за психиката им и също те самите влияят лошо и на хората около тях. Това не го пише в статията в usatoday.com, но е за отбелязване, защото много хора се заблуждават. Освен това те се роят на други деноминации като Сион, Емануил, Филаделфия и т.н.

Тръмп е избрал за определена длъжност в своя кабинет д-р Бен Карсън, който е християнин адвентист. Той също имаше издигната кандидатура за президент, но отпадна. Известен е в целия свят с много успешни операции като например за разделянето на сиамски близнаци и други. Тръмп е избрал д-р Карсън, защото има добри впечатления, освен това, че е известен и съвестен. За разлика от другите негови избиратели евангелистите с техните пророчески изказвания, за адвентистите можем да отбележим, че не приемат и не търпят харизматичното движение, което отдавна се е зародило от петдесятниците и евангелистите и е навлезнало в много други църкви и деноминации.

Рик Джойнър с пророчески глас за Тръмп и текущите събития.

Рик Джойнър с пророчески глас за Тръмп и текущите събития.

Това е сатанинско проявление и за подобни неща пише в Евангелието от Матей глава 7 стихове от 21 до 29. От притчата на Исус се разбира, че дори и най-активните християни могат да бъдат отхвърлени, ако не приемат и не спазват 10-те Божи заповеди според както Бог ги е дал, макар че имат свръхестествени проявления и дарби, за които те си мислят, че са от Бога. В текстът е подчертано като беззаконие. Освен това в библейските пророчества на Исус се казва, че един от белезите на нашето време е точно демоничните чудеса и проявления. Адвентистите не приемат харизматичното движение, защото изучават задълбочено Библията и са го разпознали какво е.

citati-ot-bibliyata-2-11-11

И така тайните общества начело с йезуитите сменят играчите по света и скоро вероятно ще се стигне до промени в конституциите на много страни, промени в законите, с основна цел въвеждане на Нов световен ред, който е комунизъм с друго име и според изказванията на автори на конспиративни теории и според библейските пророчества, ще се потъпчат свободата на съвестта, на словото и на вярата и ще наложат закони задължаващи хората да се покланят на Сатана, без да знаят и това ще стане чрез католиците и йезуитите. Днес това проличава главно в антитерористичните закони.

Според пророчеството от Откровение 13-та глава, ще принуждават хората да приемат белега на звяра, който е религиозен, а не чип в ръката. Чипът е само инструмент за контрол над нас. Веднага в следващата 14-та глава, стихове 5-14, Бог ни предупреждава да не приемаме този белег, защото това е въпрос на живот и смърт. И отново се обръща внимание на 10-те Божи заповеди в стих 14-ти.

Още по темата – ТУК, статия с пророчество споменаващо и България. По въпросите за вярата и спасението – ТУК. Вижте и клиповете!

Рик Джойнър с пророчески глас за Тръмп и текущите събития
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *