Репортер разкрива истини за тайното правителство на САЩ (ВИДЕО)

Той попаднал на източник на информация за тайното правителство на САЩ по стечение на обстоятелствата 

През 2007 година на 13 ноември, канадския финансов репортер Бенджамин Фулфорд, получил сведения, че на територията, на която е поставен да работи се намирал за известно време Дейвид Рокфелер. Фулфорд е работил за списание Форбс, но е напуснал заради цензури и спекулации. Постепенно тай разкрива някои истини за тайното правителство на САЩ.

Репортер разкрива истини за тайното правителство на САЩ

Репортер разкрива истини за тайното правителство на САЩ

За един финансов репортер не е обичайно да седне да разговаря с бившия шеф на една банка в случая на Чейс Манхатън. Малко по-рано през същата година той се среща за интервю с бившия японски финансов министър Хейзо Таканака, който бил убит по-късно. Той го е питал защо е предал финансовата система на Япония на Ротшилдови и Рокфелерови. Това интервю според Фулфорд е вбесило много хора, замесени с разни престъпни тайни общества. След интервюто той е бил разговарял с непознат човек, по негова покана, който му казал, че е професионален убиец и му предложил от името на шефовете или да работи за тях или да мълчи, защото ще бъде убит. Даже заради интервюто, което е станало много известно и скандално е заплашен, че ако не работи за тях ще го убият. Този непознат човек му представил значка, с което му доказва, че е масон и има 13-та степен. На въпроса на репортера как стои въпроса с избиването на хората, той му отговорил, че много са станали трябва да ги намалим с няколко милиарда и понеже войните не помагат, затова си служат с глад и болести.

На следващия ден му се представило азиатско тайно общество, които са против Илюминати. Както се пише за тайните общества и се потвърждава от това разкритие на финансовия репортер Фулфорд, САЩ се управлява от тайно правителство, което стои зад политиците и се ръководи от представители на световния еврейски банков елит, тайни общества като Илюминати, Масони, Билдерберги и други.

На репортера те му предложили да работи за тях и в замяна на това да го закрилят. Те му изтъкнали, че са 6 милиона членове в това общество и че те са изпратили ултиматум на Илюминати  с предупреждението, че ако не престанат да пречат на света да се развива свободно, ще изпратят 100 000 наемни убийци в САЩ и ще ги унищожат. В отговор на този ултиматум най-големия ядрен реактор в Япония бива ударен от земетресение. Два дни преди събитието, онзи представил се за наемен убиец, масон от 13-та степен му предсказал, че ще има такова земетресение.

Както става ясно и е писано и на други места в нета, някои земетресения са изкуствено предизвикани от HAARP или друго оръжие за предизвикване на земетресения. В случая тайните общества отговорили на предупреждението на азиатското тайно общество и този масон го предупредил, за да знае, че те са много силни и че трябва да се съобразява с тях.

За нас е добре да знаем тези неща, които ни показват в кое време от човешката история живеем и че такива ще се случват според описаното пророчество в Библията в книгата Откровение и там в 13-та, 14-та, 17-та глави и на други места, където се говори за предстоящо въвеждане на нов световен ред, при който ще бъдат потъпкани човешките права и хората ще бъдат задължени да се покланят на фалшива религиозна система в противоречие на поклонението на Бог, което е дадено на хората за тяхното добро и за техния живот. Повече може да научите в Библията в споменатите глави и из цялата книга. Щом е писано, че не трябва да се покланяме на фалшивата религиозна система, значи е от голямо значение и затова сатанинските поклонници искат да въвлекат целия свят в нещо, което да ни отделя от Бога, който има план за нещо по-добро за хората и за техния живот. В клиповете е обяснено повече.

Репортер разкрива истини за тайното правителство на САЩ (ВИДЕО)
4.3 (85%) 4 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *