Да бъдем прасета на Бахамите! (СНИМКИ + ВИДЕО)

Как ще се почувствате, ако сте се добрали до тузарски курорт на Бахамите и изведнъж видите, че на белия пясък край вас се търкаля ухилено розово прасе?

Прасето разбира от хубаво…

Не човек с отклонения в поведението, а именно прасе: едро, охранено и очевидно пристрастено към плажа и солените вълни? Подобни гледки съзрял и запечатал подводният фотограф Ерик Ченг на брега на остров Big Major Spot, разказва topnews.ru. Оказва се, че плажуващите прасета са изненада само за онези, които идват на Бахамите за първи път. Редовните посетители от няколко години са свидетели на това как тузарските места постепенно се превръщат в прасешки бивак. Дали в грухтящите безпардонни тела не са се вселили душите на хора, които вече не са на този свят – и някъде отгоре гледат носталгично към любимите курорти. Може би на Бахамите е по-хубаво, отколкото в рая?

Ченг разказва, че заминал за южните райони на Бахамите, за да снима бяла акула. От моряците, с които пътувал, научил за прасетата и решил пътьом да нащрака малко весели кадри.
Прасетата са дружелюбни, свикнали са с хората /и хората с тях!/. Толкова им е понесъл животът в курортните зони, че са започнали да се размножават на поразия. Прекарват дните си в къпане и лежане на пясъка и чакат някой гост да им донесе каквото и да е лакомство. Бързо се сприятеляват и когато харесат някой курортист, вървят след него и го съпровождат с плуване в морето.
Животът на грухчовците наистина е безоблачен и приятен…да ти се доще да си прасе на Бахамите!


Да бъдем прасета на Бахамите! (СНИМКИ + ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *