ЧУДО! Ето къде намериха потъналата АТЛАНТИДА! (СНИМКИ)

Вече няма съмнение, че Атлантида е съществувала!

Учени от години ровят по морските и океански дъна, за да търсят останки от уникалния континент, който бил населен от високоразвита цивилизация.

Пирамиди като египетските, но на океанското дъно

Пирамиди като египетските, но на океанското дъно

Подводен робот обикаля по дъното на Атлантическия океан и вече се натъкна на огромен град близо до Куба. Той е под водата на акваторията, която е известна като Бермудски триъгълник, оповести life-news.ru, цитиран от БЛИЦ.

Останките от инфраструктурата на града ясно личат

Останките от инфраструктурата на града ясно личат

Подводният робот е направил уникални снимки на дълбочина от 600 метра. Там могат да се видят статуи, сфинксове, гигантски пирамиди.

Изявления за откритието са направени от Пол Вайнцвайг и Паулина Залитски, известни учени. Журналистката Луиза Фернандес Мариане каза, че градът е открит преди десетилетия, но до него достъпът бил забранен, заради ядрената криза с ракетите от СССР в Куба, както и реалната опасност от избухване на атомна война.

Красиви орнаменти от фасадата на сграда

Красиви орнаменти от фасадата на сграда

Точно преди доста години американска подводница успяла да се натъкне на потъналия град под водата. Докладът за направеното откритие бил засекретен.

С помощта на снимките от подводния робот, учените разпознали пирамиди, много подобни на тези в Гиза, Египет. Та се и доста по-големи.

Материалите от подводния робот

Материалите от подводния робот

Пирамида под водата

Пирамида под водата

Изградени са от здрав камъни. Пирамидите тежат няколко стотин тона всяка. След толкова много години под водата, те са оцелели, благодарение на невероятната здравина на строителните материали и на самите камъни.

ЧУДО! Ето къде намериха потъналата АТЛАНТИДА! (СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “ЧУДО! Ето къде намериха потъналата АТЛАНТИДА! (СНИМКИ)

  1. Потъналата АТЛАНТИДА – Тя е мъртва от нтри милиона години.Била е жива красота,живо съвършенство- процъвтяваща цивилизация, с бляскава прочутост!Атлантида се е наричала Мехнера.Този континент е бил един от най-красивите на Земята.Потънал е в пълна забрава.Жителите на този континент са се наричали мехнери и са наброявали 30 милиона.Кръстосвали са огромни територии по суша и по вода.Имали са познания в корабостроенето,владеели са градинарството и златарството.Познавали са лъчевия заряд,използували са инфралъчите.Атлантида е огромен потънал остров в източната част на Атлантическия океан.Изчезва вследствие на едно от най-силните земетресения продължило девет дни и девет нощи.Мехнерите са живеели в градове от мрамор и дърво,украсени със златни орнаменти.Атлантите са били миролюбиви,техни оцеляли наследници са представители на едно африканско племе,което живее във високите части на Северна Африка.

  2. Мисля, че това не е истинската Атлантида понеже много учени откриват следващи останки на дъното и казват че това е същият град! Никой не може да знае дали това е нещо друго или наистина е този град наречен Атлантида!!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *