Откриха буса на изчезналия Николай Йорданов

От момчето все още няма и следа, той остава в неизвестност

Откриха буса на изчезналия Николай Йорданов. Хладилният микробус, марка „Мерцедес”, с който младежът е разкарвал хранителни продукти по ресторанти и пицарии, е открит в близост до стария паркинг на автобуси в региона, съобщи БНР, цитирано от Блиц.

Изчезналото момче Николай Йорданов

Изчезналото момче Николай Йорданов

Днес, след като стана ясно, че бусът е открит, собствениците на фирмата дойдоха на мястото, където е изоставено превозното средство, за да вземат вече развалената храна и продукти от буса. Те отказаха всякакъв коментар пред екипа на bTV, който ги засече до Мерцедеса. На таблото в колата все още могат да бъдат видяни слънчевите очила, принадлежали на 22-годишното момче Николай Йорданов.

На този етап, за съдбата на младия мъж няма никаква информация и той се води в неизвестност. Това още повече кара близките да се притесняват от възможните варианти на изчезването му, а органите на реда все по-често започват да мислят за това, че Ники явно е станал обект на тежко престъпление.

Николай Йорданов изчезна на 14 юни, в края на работния си ден. В себе си момчето е носело 1500 лева служебни пари и около 100 лева лични. Близките и роднините му са категорични, че Ники в никакъв случай няма да е проявил небрежност и да отиде да се запие с приятели или да е зарязал всички, за да тръгне след друго момиче, тъй като с неговата приятелка Демира са вече от няколко години заедно.

Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *