Откриха буса на изчезналия Николай Йорданов

От момчето все още няма и следа, той остава в неизвестност

Откриха буса на изчезналия Николай Йорданов. Хладилният микробус, марка „Мерцедес”, с който младежът е разкарвал хранителни продукти по ресторанти и пицарии, е открит в близост до стария паркинг на автобуси в региона, съобщи БНР, цитирано от Блиц.

Изчезналото момче Николай Йорданов

Изчезналото момче Николай Йорданов

Днес, след като стана ясно, че бусът е открит, собствениците на фирмата дойдоха на мястото, където е изоставено превозното средство, за да вземат вече развалената храна и продукти от буса. Те отказаха всякакъв коментар пред екипа на bTV, който ги засече до Мерцедеса. На таблото в колата все още могат да бъдат видяни слънчевите очила, принадлежали на 22-годишното момче Николай Йорданов.

На този етап, за съдбата на младия мъж няма никаква информация и той се води в неизвестност. Това още повече кара близките да се притесняват от възможните варианти на изчезването му, а органите на реда все по-често започват да мислят за това, че Ники явно е станал обект на тежко престъпление.

Николай Йорданов изчезна на 14 юни, в края на работния си ден. В себе си момчето е носело 1500 лева служебни пари и около 100 лева лични. Близките и роднините му са категорични, че Ники в никакъв случай няма да е проявил небрежност и да отиде да се запие с приятели или да е зарязал всички, за да тръгне след друго момиче, тъй като с неговата приятелка Демира са вече от няколко години заедно.

Откриха буса на изчезналия Николай Йорданов
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *