Rum Mark 24
Рум Марк стана известен със заснемането на аурите на популярни актриси и водещи

Маг Рум Марк: Всеки човек си има свой ангел

Чародеецът Рум Марк разкрива света на ангелите

„Всеки човек си има ангел – дали ще е пазител, съветник или наблюдател, но го има. Никой не може да каже точно каква е мисията на един ангел или на един човек” – твърди в интервю за „Уикенд” окултистът Румен Марков, чийто мистичен псевдоним е Рум Марк.
„Пътят на духа на индивида във всичките му прераждания предполага развитие в определена посока. Понякога тази посока предлага недобър на физическо ниво живот, значи ангелът пазител му дава изпитания, за да научи духовни уроци. Лошите събития в живота ни са космически уроци. Аз примерно притърпях зловеща катастрофа и след нея промених доста неща в себе си. Година и половина бях в инвалидна количка, проходих отново. Така че не всичко лошо, което ни идва до главата, наистина е лошо. Всеки сам трябва да извърви пътя си, заедно с трудностите” – споделя маг Рум Марк.

Рум Марк стана известен със заснемането на аурите на популярни актриси и водещи
Рум Марк стана известен със заснемането на аурите на популярни актриси и водещи

Молитвата и медитацията са много близки. Чрез медитацията навлизаш дълбоко в себе си и стигаш до безкрайността. Молитвата изисква директно да се свържеш с трансцеденталното и Бог. Тя е по-искрена, когато е отправена от сърце. Добре е човек да се моли винаги когато изпитва състояние на благодарност, трогателност, свиване под лъжичката, на любов. Не е хубаво да правиш молитва, която примерно да ти съхрани бронята на колата. Не че не можем да отправяме такава поръчка към Вселената, но не бива да принизяваме духа си” – разкрива Рум Марк.
„Бих казал, че дори молитва и магия са едно и също. И двете се извършват с цел нещо да се случи така, както го искаш. И при двете е добре да има любов, а не корист, но това опира до опитностите на човека от предишни животи, защото енергията няма морал и изпълнява желанията ни. Енергията си съществува и може да бъде използвана за различни цели от различни хора. Няма лоша и добра магия – има лоши и добри хора” – убеден е Рум Марк.

За Станимир Тенев

Аз съм Станимир Тенев. Завършил съм икономика и журналистика. Журналист съм от 1994 г. Работил съм в електронни, печатни и интернет медии. В сайтовете на Марс Медия Груп работя от септември, 2008 г. “Нито ден без ред” е работният ми девиз.

Прочети още

Прераждаме ли се в същото семейство?

Прераждане в същото семейство? Твърде вероятно! Починало дете

Прераждаме ли се в същото семейство? Твърде вероятно е починало дете да се върне в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *