Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Магия за пари

Магия за пари и късмет – заклинание отключва сполуката

Магия за пари и късмет се прави при точно определени условия

Магия за пари и късмет ще отключи сполуката в живота ви и ще ви донесе благоденствие, стига да знаете как точно да я изпълните.

Още от векове се знае, че местата, където два пътя се кръстосват, имат магическа сила. И там са се извършвали най-могъщите ритуали. Сред които и магия за пари и късмет.

За да се сдобиете и вие с тях, е необходимо, на първо място да отидете на кръстопът. Важно е да знаете, че далеч не всички кръстовища носят магическа сила. Единствено онези, които съществуват от минимум един век ще ви донесат така желаните богатство и успех в живота.

Разположението им също е от съществено значение. Най-голяма сила притежават онези кръстовища, които са в близост до храмове, манастири, стари селища и дори гробища.

Магия за париЗа да привлечете парите на ваша страна на растяща луна точно на обяд или в полунощ, идете на избраното кръстовище.

Обърнете се с лице към изток, прекръстете се три пъти и съберете по шепа пръст от всяка една от четирите посоки – изток, запада, север и юг. Докато го правите, повтаряйте не глас, че събирате богатство, а не пръст.

Като се приберете в дома си, смесете пръста с монети и поставете малка част във всеки ъгъл, повтаряйки, че разсипвате не пръст, а богатство.

За Лиза Стоилова

Прочети още

За мнозина трудовият договор означава финансова стабилност, което улеснява осигуряването на заем.

Можете ли да получите кредит без трудов договор?

За мнозина трудовият договор означава финансова стабилност, което улеснява осигуряването на заем. Но какво се …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *