Зодия Риби характер

Зодия Риби: Разгадайте най-мистериозния знак на зодиака

Зодия Риби – дати, от кога до кога, декади, символ. Елемент, стихия. Планети. Девиз. Видове Риби. Характеристика: Особености, характер, външен вид, качества. Лоши черти, недостатъци. Жена. Мъж.

Още в текстаДете. Съдбата на Риби. Любов. Ревност. Раздяла. В леглото. Съвместимост. Брачен хороскоп. Професии, работа. Приятелства. Камък, минерал, талисман, метал. Татуировки. Подарък, пожелания. Късмет. Цвете. Цвят. Щастливи съдбоносни години и числа. Диета. Известни личности. Зодия Риби, асцендент.

Представителите на зодия Риби са изключително сензитивни и загадъчни личности. Те притежават уникалните психически способности да надникнат в ума и душата на човека срещу себе си.

Тези интуитивни особи имат дарбата да се ровят в чуждата психика и да разгадаят целия вътрешен свят на абсолютно всеки човек. Особено състрадателни към болката на другите, Рибите взимат присърце мъката на своите близки и приятели.

Тайнствените Риби сякаш живеят в два свята – в реалния и във въображаемия, където се пренасят, за да избегнат всички страдания от болезнената действителност.

В тази статия ще Ви помогнем да опознаете по-добре представителите на зодия Риби.

Зодия Риби – дати, от кога до кога, декади, символ

Тази зодия е дванадесетият (последният) знак на зодиака. Нейните представители са родени в периода 19-ти Февруари – 20-ти Март.

Рибите, които попадат в първата декада ( 19-ти – 29-ти Февруари) са изключително упорити и не се отказват от целта си, докато не я постигнат.

Родените в този период личности са безкористни, интуитивни и романтични. Непоправими мечтатели, те виждат красота в абсолютно всичко. Могат да усетят настроението и емоцията на другите, тъй като са много интуитивни.

Готови са да помогнат на всеки, което ги прави чудесни приятели и добри слушатели.

Родените през втората декада (1-ви – 10-ти Март) като цяло са чувствителни, притежават силно развита интуиция и невероятна воля.

Тези хора не обичат да се възползват от нищо и от никого. Стремят се да постигнат всичко сами и по честен начин. Често поставят другите пред себе си и не очакват благодарности или похвала за жертвите, които правят.

Имат силна интуиция, добро сърце и чувствителна душа, поради което понякога изпадат в крайни емоционални състояния.

Хороскоп Риби
Лицата, родени под знака на зодия Риби са състрадателни и интуитивни

Представителите на зодия Риби, родени през третата декада (11-ти – 20-ти Март) притежават страхотна енергия и често успяват да реализират всяка своя мечта без проблем.

Интуицията им е толкова силна, че са способни дори да предвиждат бъдещи събития, но трудно съумяват да изразят с думи това, което предстои. Ето защо понякога те изпадат в тревожни и дори депресивни състояния.

Готови са да посветят цялото си време, енергия и внимание на някого или нещо, което наистина си заслужава.

Обичат да експериментират, адаптивни са и успешно се приспособяват към промените, които им поднася животът.

Символът на зодия Риби изобразява връзката между реалния и въображаемия свяъ
Символът на зодия Риби изобразява връзката между реалния и въображаемия свят

Символът на тази зодия изобразява две риби, свързани помежду си, които са обърнати в противоположни посоки. Те биха могли да се тълкуват и като символи на живота и смъртта, реалния и въображаемия свят, мечтите и действителността.

Рибите могат да бъдат колкото добри, толкова и опасни. Понякога те се подават на желанията на други хора, но вътре в себе си са изключително независими.

Глифът, който символизира зодията представлява две обърнати луни, които са свързани помежду си. Този символ също подсказва за необикновената връзка между два свята.

Елемент, стихия

зодия Риби стихия
Водата е елементът на зодия Риби

Водата е елементът на тази чувствителна и ранима зодия. Рибите имат уникалната способност да се потопят под повърхността на рутинното ежедневие. Това им позволява както да живеят в реалността, така и да обитават един свой собствен свят – непознат, тайнствен и интересен.

Типичните представители на водните знаци (Риби, Рак, Скорпион) са интуитивни, чувствителни и грижовни.

По своята същност Рибите са състрадателни и имат вродено чувство за закрила на по-слабите личности.

Спокойни и чисти като езеро или притежаващи силата на проливен дъжд, представителите на тази зодия обръщат голямо внимание на своите чувства и във всяка ситуация действат така, както им подсказва сърцето, а не разумът.

Планети

Планета Нептун хороскоп Риби
Планетата Нептун управлява представителите на дванадесетата зодия

Планетата Нептун управлява представителите на тази тайнствена зодия. Името на небесното тяло се свързва с Бога на моретата и затова не е чудно, че Рибите са под влиянието точно на тази планета.

Фактът, че около Нептун има ореоли се свързва с невъзможността рибите да виждат реалността около себе си.

Тази планета символизира духовното и мистичното в личността на представителите на водния знак, които имат силно развито шесто чувство.

Девиз

„Аз вярвам” е мотото на лицата родени под зодиакалния знак на Рибите. Непоправими мечтатели, те са убедени, че ще постигнат целите си.

Освен това чувствителните личности вярват в себе си, в доброто и в хората. Именно това е причината да винаги да помагат и да се отзовават, когато някой има нужда от тях.

Видове Риби

Според прогнозите на хороскопа Рибите са много разнообразни, тъй като има различни видове в океана.

Следователно тази зодия не може да бъде описана само с една или две думи. Представителите й могат да бъдат както мощни акули, готови да се нахвърлят върху плячката си, така и малки риби в езерото.

Като цяло представителите на зодия Риби имат сходни черти на характера. Не може да се отрече обаче, че лицата родени през първата, втората или третата декада на периода имат известни разлики помежду си.

Рибите, родени през първата декада са романтични, позитивни и понякога наивни. Те виждат само положителните качества на другите, затова има опасност непочтени личности да се възползват от тяхната сърдечност. Имат богато въображение и силна интуиция.

Рибите от втората декада пък имат силни психически способности, които умело използват, за да постигнат успехи в кариерата и личния си живот.

А тези, родени през третата декада са силно чувствителни и верни на интуицията си. Задълбочени мислители, с ярко въображение, тези Риби обичат да експериментират и са готови да поемат рискове.

Характеристика: Особености, характер, външен вид, качества

Зодия Риби характеристика
Чувствителните Риби винаги са готови да помогнат на другите

Трудно е да се опише с думи личността на Рибите, която е прекалено загадъчна и неуловима.

Хората, родени под този зодиакален знак са изключително чувствителни и лоялни. Те приемат проблемите на своите близки и приятели като свои и се опитват да помогнат с каквото могат за разрешаването им.

Тези лица са готови да направят всичко, за да накарат другите да се чувстват добре.

Настроени са приятелски и общуват свободно с най-различни личности. Вярват в доброто, но ако ги предадете много трудно ще спечелите доверието им отново.

Представителите на водния знак не са злопаметни и винаги прощават. Те са известни като най-толерантният знак на зодиака.

Рибите се опитват да живеят в реалния свят, но често мечтите и емоциите им могат да замъглят тяхното съзнание. Богатото им въображение ги прави подходящи за творчески дейности.

Характерна черта на тази зодия е интелигентността и проницателността на нейните представители. Подходът им към живота е много положителен. Те винаги знаят какво искат и са сигурни, че ще успеят да го постигнат.

Що се отнася до външния им вид, можем да кажем, че представителите на тази зодия често са средни на ръст. Имат големи, привлекателни очи, които могат да въздействат върху околните почти хипнотично.

Цялата физика на лицата от тази зодия създава впечатление на добронамерен и спокоен човек. Всъщност външният вид на Рибите не може да се постави в определена рамка, точно както и тяхната личност, която е загадъчна и неуловима.

Лоши черти, недостатъци

зодия Риби отрицателни черти
В някои случаи Рибите могат да бъдат изключително мързеливи

Липсата на самочувствие при лесно ранимите Риби често може да се превърне в спирачка по пътя им. Вземайки чуждите проблеми присърце, представителите на тази зодия понякога изпадат в емоционални крайности.

Ако събитията не се подредят по техните очаквания, Рибите могат да загубят мотивация да продължат. Те са склонни да погледнат по-скоро от негативната страна на нещата, отколкото от положителната.

Лицата, родени под знака на Риби могат да бъдат много мързеливи, особено що се отнася до неща, нямащи значение за тях. Ентусиазмът и енергията им в повечето случаи траят много кратко.

Много Риби са склонни да се носят по течението, без дори да се опитват да постигнат нещо – черта, която може да ги направи мързеливи, покорни и песимистични. Предразположени са към тъга, депресия и липса на инициатива.

Жената Риби

Зодия риби жена
Жената Риби е сърдечна и деликатна личност

Жената от зодия Риби е необичайно състрадателна личност, готова да пренебрегне себе си, за да помогне на другите. Тя е в състояние да разгадае всяка ваша мисъл без да полага никакво усилие.

Дамите родени под този знак са въплъщение на елегантност и достойнство. Духовни, любопитни и нежни, те са истински мечтателки.

Рибите са безнадеждни романтички. Имат високи изисквания за своя партньор, но ако се влюбят, обичат дълбоко и искрено. Тяхната висока степен на емоция и любов ги прави силно привързани към семейството и близките им.

Мъжът Риби

Мъж Риби
Мъжът зодия Риби е галантен и романтичен

Мъжът Риби не може да бъде провокиран от мимолетните възможности в живота, които обещават краткосрочни материални успехи, статус или слава.

Много по-голямо удоволствие за него е помощта, която оказва на другите. Той е мечтател, философ и дълбок мислител, който интуитивно помага на околните с мъдрите си съвети.

Силните представители на тази зодия са честни, справедливи и безпристрастни. Общуват свободно със всички хора и често са предпочитана компания.

Състрадателен и саможертвен, мъжът Риби е склонен да абсорбира емоциите около себе си и често изпада в депресии, базирани на настроението на другите.

В любовта мъжете от дванадесетата зодия са романтични във всеки смисъл на думата. За него е истинско удоволствие да превръща сънищата на жената до себе си в реалност, стига да разполага с достатъчно средства.

Дете Риби

Въпреки невръстната си възраст, децата от зодия Риби са изключително мъдри и проницателни личности.

Те забелязват всичко, което се случва наоколо, въпреки, че не го показват. Обичат да играят и могат да се почувстват наранени, ако някое дете откаже да се присъедини към веселбата им.

Надарените с богато въображение, деца Риби често се „пренасят” в света на приказките и фантазиите. Те обожават истории за нереални неща, които имат щастлив финал.

Тези силно емоционални хлапета притежават дълбоки психически способности. Изключително чувствителни, те се влияят от най-малките промени в тяхната среда.

Децата, родени под този зодиакален знак са много грижовни и се отнасят с прекалено внимание както към хората, така и към животните.

Съдбата на Рибите

Рибите отдават голяма значение както на своите чувства, така и на емоциите на другите. Съдбата на родените под този знак е винаги да помагат с каквото могат на своите близки и приятели.

По-голямата част от представителите на зодия Риби са амбициозни, импулсивни, ентусиазирани и пълни с енергия.

Отворени към нови идеи и любители на свободата, тези личности обичат историята, пътешествията и книгите.

Те не ценят парите и обръщат много голямо внимание на любимите си хора, като ги издигат на пиедестал.

Хората, родени през периода 19-ти Февруари – 20-ти март, трябва да се опитат да бъдат по-дисциплинирани и отговорни и да спазват своите обещания.

Много художници, музиканти и поети се раждат именно под тази зодия, което ще рече, че Рибите са изключително надарени личности. Те обаче се нуждаят от подкрепа и насърчения, за да развият своите таланти.

Ако Рибите преодолеят своята чувствителност и срамежливост, те могат да постигнат абсолютно всичко в живота си.

Любов

Зодия Риби любовен живот
Представителите на зодия Риби са верни на своята половинка

Чувствителните и нежни Риби са заклети романтици. Те са много предани и лоялни към своята половинка и са готови да направят всичко, за да се чувства партньорът им добре.

Родените под дванадесетия знак на зодиака, са истински щастливи само тогава, когато любовта им е споделена. Тя ги окрилява и им помага да развият творческия си потенциал.

В търсене на идеалната половинка, Рибите могат да оставят за гърба си няколко връзки и бракове, преди да открият подходящия човек.

Тайнствените и омайни представители на тази зодия живеят в свят на мечти и романтика.

Те обичат да помагат на човека до себе си и често пренебрегват собствените си нужди в името на половинката си. Проявяват неприязън и се отнасят грубо към всеки, който наранява техния спътник в живота.

В любовта, както и в другите области на живота Рибите са изпълнени с фантазия и мечтателност.

Връзката с представителите на водния знак може да бъде романтична, нежна и изпълнена с мили жестове.

Ревност

Ревността е постоянен спътник на лицата, родени под този зодиакален знак. Те обикновено искат твърде много любов и внимание от страна на своите партньори и когато очакванията им не са оправдани, Рибите се оттеглят.

Склонността им към фантазиране може да породи в главата им различни сценарии, които нямат нищо общо с действителността. Точно тази ситуация е неблагоприятна и за двамата партньори в една връзка.

Раздяла

Ако Рибите усетят, че половинката им злоупотребява с тяхното доверие и потъпква чувствата им, могат да сложат край на връзката завинаги.

Представителите на последната зодия често запазват самообладание и не показват по никакъв начин своите намерения за край на връзката, ако са разкрили изневярата на своя партньор. Те са склонни да мълчат и наблюдават дълго време, за да се убедят в нечистите намерения на човека до себе си.

Когато обаче разберат, че са измамени, Рибите са склонни да прекратят отношенията си и да не погледнат никога повече назад.

Ако обаче бъдат отхвърлени от своята половинка, представителите на водния знак са склонни да се самосъжаляват и да ронят сълзи до безкрай. В отчаянието си те могат да прибегнат до какво ли не, за да убедят любимия човек да се върне в живота им и да им даде още един шанс.

Най-големите емоционални изнудвачи на зодиака знаят точно как да накарат своя партньор да се чувства виновен в опит да го спечелят отново.

В леглото

Зодия Риби партньори
Рибите са удивителни любовници

В леглото Рибите са нетрадиционалисти, което ги прави прекрасни любовници. Те имат нужда да се изгубят в ръцете на любимия човек, обединявайки се в едно цяло.

Представителите на този знак имат богата фантазия, която ги прави велики любовници, винаги готови за приключения под завивките.

За тях отношенията в леглото са една възможност да направят партньора си доволен и щастлив.

Съвместимост

Представителите на зодия Риби преди всичко са съвместими с всички водни знаци(Риби, Рак, Скорпион). Между Рибите и земните знаци (Телец, Дева, Козирог) също се получават добри партньорства, докато взаимоотношенията им с огнените знаци изискват много старание и компромиси.

Връзката между Риби и Близнаци или Стрелец е може би най-голямото предизвикателство за партньорите.

Риби и Телец

Тази комбинация обикновено се оказва много щастлива. Телецът е силна, авторитетна фигура, която може да осигури сигурност и стабилност на колебливите Риби.

Бракът между тези две зодии е много успешен и се осланя на абсолютно доверие и сигурност. Нито един от двамата партньори не би пренебрегнал задълженията си към другия по никакъв начин.

Тази двойка трудно може да бъде разделена от някого или нещо.

Риби и Рак

Това е една чувствителна двойка, способна да превърне всяка своя мечта в реалност. Рибите осигуряват романтика в живота на Рака, който от своя страна се изявява като защитник и покровител.

Двамата партньори се подкрепят взаимно, рядко се карат и бързо се сдобряват. Те са напълно един за друг и могат да прекарат цяло денонощие без да си омръзнат.

Комбинацията от тези два знака е идеална за брак и семейно съжителство.

Риби и Дева

Колкото и невероятно да звучи, тази деликатна връзка може да се превърне в здрав съюз. И двете зодии имат възможността да видят качествата на другия, без значение колко са скрити те. В известен смисъл всеки от тях може да излекува душевните рани на партньора си.

Връзката между тях може да бъде наистина приятна, ако те вярват в любовта и са уверени в чувствата си.

Риби и Скорпион

Това може да бъде любов от пръв поглед, защото съществува силно привличане между представителите на двата зодиакални знака. Рибите са готови да разчитат на Скорпиона, който може да компенсира тяхната нерешителност.

Ревността и собственическото отношение на Скорпиона, не би притеснило нежните Риби – те по скоро се чувстват обичани и ценени.

И двете зодии са лоялни, интуитивни, силно заинтересовани от мистичното и необикновеното. Бракът при тях е напълно възможен и успешен.

Риби и Риби

Тези личности имат едни и същи добродетели и пороци, затова помежду им често цари разбирателство и съчувствие. Благодарение на богатото си въображение и интуиция, партньорите от тази двойка могат да се разбират без думи.

Те знаят как да направят връзката красива и изпълнена с мечти, далеч от реалността и да изградят свой собствен свят, в който трудно някой би могъл да проникне.

Брачен хороскоп

Зодия Риби и семейство
Родените под знака на Рибите са силно привързани към семейството си

Рибите са истинска благословия за своето семейство. Мъжете от тази зодия са известни със своята загриженост и уважение към партньорката и децата си. Прекарват изключително много време в дома, със своето семейство.

Основните им недостатъци са загуба на устойчивост, сила и енергия, а както всички знаем всяка жена очаква от своя съпруг да бъде глава на семейството и да се справя с проблемите в живота.

На мъжа Риби би му подхождала стабилна и решителна жена, която да го мотивира и насочи в правилната посока.

Жената Риби се чувства уютно и спокойно в своя дом, но тя често не разполага с достатъчно сили и енергия, за да реализира идеите си. Тя е много чувствителна и често губи интерес към всичко, с което се захване.

Поради тази причина на нейния съпруг би се наложило да инвестира много воля, сила и търпение, за да й помогне да възвърне своя ентусиазъм и оптимизъм.

Жената Риби би била щастлива в брака, ако човекът до нея е търпелив и предан, готов да й помогне във всяко едно начинание. Готова е да жертва всичко, дори собствените си мечти в името на семейството и децата си.

Професии, работа

Рибите са изключително отдадени на своята работа, затова могат да достигнат до големи висоти в кариерата си. Те са креативни хора и могат да мислят извън стандартите, което ги откроява от тълпата.

Основният недостатък на лицата, родени под водния знак е, че трудно преодоляват неуспехите.

Добротата и грижата за другите, прави Рибите подходящи за професии в сферата на медицината, консултирането и психологията.

Те често следват и по-творчески професии. От тях могат да станат талантливи певци, актьори, музиканти, танцьори, поети, художници.

Приятелства

Рибите са едни от най-грижовните приятели, на които може да се разчита за абсолютно всичко. Винаги съпричастни към болката на другите, тези интуитивни личности усещат настроенията на близките си, без думи и обяснения.

Чувствителните и лоялни Риби са готови да подадат приятелска ръка и да окажат подкрепа на своите приятели, в трудни за тях ситуации.

Те приемат проблемите на членовете на семейството си и приятелите си като свои собствени и правят всичко възможно, за да ги разрешат.

Родените под водния знак лица са страхотни слушатели, деликатни, грижовни и хуманни личности. Тези качества им помагат да откриват и създават нови и трайни приятелства.

Камък, минерал, талисман, метал

Зодия Риби камъни и талисмани
Аметистът носи спокойствие и хармония на Рибите

Рибите са интересни личности, които се нуждаят от специални камъни, подсилващи тяхната сензитивност и дълбоко свързани с духовното и метафизичното.

Смята се, че аметистът носи мир, любов и щастие на водния знак. Този скъпоценен камък повишава възможността за осъществяване на съкровените мечти на водния знак.

Кварцът е специално определен от астролозите като зодиакален камък на Рибите. Камъкът в най-чистата му форма дарява със свръхестествени сили представителите на тази зодия.

Други подходящи за тази зодия кристали са рубин, нефрит и топаз.

Топаз: Лечебни, магически свойства. Бижута + много снимки

Рибите се управляват от елемента на водата, което означава, че образите на морета, реки, водопади, вълни, им носят много късмет. Същото се отнася и за метала сребро и символа тризъбец.

Като талисман, те могат да заложат на фигурата на делфин, която се свързва с любов, приятелство, общителност.

Татуировки

Представителите на тази зодия могат да си татуират символа на делфин върху кожата. Както вече споменахме дружелюбната риба носи късмет и щастие на родените под знака на Риби.

Те могат да изрисуват върху тялото си две риби, плуващи в противоположни посоки, които се тълкуват като символ на техните мечти и реалността.

Подарък, пожелания

При избор на подарък за представител на зодия Риби, не забравяйте, че те обичат романтиката. Бижутата, изкуствата, историята и религията са тяхната страст.

Чувствителните Риби оценяват всички красиви неща. Особено много биха се зарадвали на ръчно изработен подарък.

Една рамкирана семейна снимка е идеален подарък за тези сантиментални личности.

Всичко свързано с вода е добра идея за подарък на представителите на зодия Риби. Това могат да бъдат масла за баня, аквариум, аксесоари за плуване (ако са любители на водните спортове).

Музиката е наслада за ушите им, така че билети за концерт или диск с любими песни могат да ги зарадват искрено.

Меки дрехи, изискани храни или бутилка хубаво вино биха ги направили истински щастливи.

Бижутата от аквамарин, аметист и други камъни също са подходящи за подарък.

Не на последно място, Рибите биха се трогнали от една незабравима романтична вечеря.

Късмет

Както всяка друга зодия, Рибите също имат своите числа, цветове и дни от седмицата, които им носят късмет.

Ако Ви интересува кой е любимият им цвят , кое е най-подходящото за тях цвете и кои са щастливите дати на дванадесетия знак от зодиака, моля продължавайте да четете.

Цвете

Зодия Риби любими цветя
Алстромерията е подходяща за нежните и деликатни Риби

Нежната алстромерия е изключително подходящо цвете за деликатните и чувствителни Риби.

Така наречената перуанска лилия, която прелива от красота, със сигурност ще донесе истинска наслада на романтичните представители на водния знак.

Още едно красиво цвете се свързва с тази зодия и това е водната лилия. Тя носи късмет и настроение на лицата, родени под знака на Рибите.

Цвят

Индиговия цвят, който често се свързва с най-дълбоките води на морето и океана, е изключително подходящ за представителите на зодия Риби. Носенето на индигови дрехи предпазва тези лица от психическо натоварване.

Другите цветове, които подхождат на лицата родени под последния зодиакален знак са виолетово, зелено, синьо. Като цяло тези личности се чувстват добре, носейки цветовете на водата.

Щастливи съдбоносни години и числа

Щастливите числа на зодия Риби са 6, 7 и 11. Тези дати са подходящи за сключване на договори и предприемане на важни крачки в живота.

Късмет им носи и датата на рождения им ден, когато е възможно наистина да им се случи чудо.

Значение на числата на раждане. Съдбата според датата

Диета

Храни, подходящи за представителите на зодия Риби са морски дарове, ябълки, зеле, цикория и манго. От подправките могат да заложат на червен пипер, босилек, кимион, джинджифил, чесън.

Не трябва да прекаляват с алкохол, сладкиши и други въглехидратни храни.

Известни личности

Известни личности, родени под този знак, които притежават неоспорим талант са Брус Уилис, Дженифър Лав Хюит, Кърт Кобейн, Елизабет Тейлър, Дрю Баримор.

Не можем да пропуснем и велики имена като Стив Джобс, Джордж Вашингтон, Юрий Гагарин, Рупърт Мърдок.

Зодия Риби, асцендент

Зодия Риби, асцендент Овен

Атрактивни и очарователни, тези Риби просто не могат да останат незабелязани. Детинската честност и неизчерпаемата енергия на Овена, правят тези хора по-малко потайни. Те лесно печелят доверието на околните, пълни са с ентусиазъм и всячески избягват конфронтацията.

Зодия Риби, асцендент Телец

Рибите с асцендент Телец са деликатни, но решителни. Имат способността не само да си поставят цели, но и да ги изпълняват. Тези личности са добри, щедри и с достойно поведение.

Зодия Риби, асцендент Близнаци

Риби с асцендент Близнаци са приятелски настроени личности, които са изключително сърдечни, добронамерени и любопитни. Обичат да четат, надарени са с бърза мисъл и притежават голям набор от знания. Те ценят собственото си пространство толкова много, че често не отделят на останалите необходимото внимание.

Зодия Риби, асцендент Рак

Тези личности прекалено много се влияят от мнението на останалите. Те са много ангажирани да се грижат за своите близки. Семейството е най-важно за тях и най-големият им приоритет в живота. Изключително трудолюбиви, Рибите с асцендент Рак използват своята проницателност и ум, за да постигнат това, което искат.

Зодия Риби, асцендент Лъв

Тези Риби са наистина странни личности, тъй като в тях се преплитат естествената срамежливост на водния знак и жаждата за внимание на темпераментния Лъв. Те са надеждни, способни, смели и уверени в себе си. Вдъхват доверие, респект и реагират яростно срещу всеки, дръзнал да накърни гордостта им.

Зодия Риби, асцендент Дева

Родените по залез слънце Риби са хора с нежни сърца, които често нямат добра преценка. Прекалено скромни и непретенциозни, те са склонни да следват любимите си хора, дори и когато осъзнават, че постъпките им са неправилни.

Зодия Риби, асцендент Везни

Тези любезни и внимателни личности са извънредно грижовни и справедливи. Винаги намират златната среда и умело балансират във всяка ситуация. Със своите прекрасни социални умения и благородни дела, тези Риби постоянно печелят уважението на останалите.

Зодия Риби, асцендент Скорпион

Тези личности са много артистични, но предпочитат да не показват това свое качество. Енергични, силно концентрирани върху своята цел, те се стремят да направят всичко сега, на момента. Работят усилено за парите си и инвестират своите ресурси разумно. Изключително хитри и ловки, Рибите с асцендент Скорпион могат да бъдат опасен съперник за всеки, който застане на пътя им.

Зодия Риби, асцендент Стрелец

Рибите с асцендент Стрелец са добросърдечни, позитивни и грижовни личности. Изключително толерантни и състрадателни, те непрекъснато печелят доверието на хората. Може да се каже, че родените около полунощ Риби често гледат на живота през розови очила. Тяхната отрицателна черта е, че прощават много лесно, което кара хората отново и отново да ги нараняват.

Зодия Риби, асцендент Козирог

Със спокойствието на Козирога и скромността на Рибите, тези личности се ползват с голям авторите сред останалите. Рибите с асцендент Козирог са мъдри, обективни, разумни. Винаги получават това, което искат, дори понякога да се наложи да използват манипулация за постигане на целта си.

Зодия Риби, асцендент Водолей

С оригиналния подход на Водолея и безкрайната фантазия на Рибите, тези личности могат да сътворят какви ли не чудеса. Техните таланти обикновено не остават незабелязани. Около тях винаги има много хора, които им се възхищават.

Зодия Риби, асцендент Риби

Сърдечни, интересни и мили, тези личности често са привлечени от хората, които изживяват емоционална болка. Рибите с асцендент Риби се опитват да помогнат на нуждаещите се и често приемат чуждите проблеми като свои, което води до разрушаване на вътрешния им мир и комфорт.

Миналото ви прераждане и карма ги сочи зодиакалният знак

Първоначално публикувано на:28.02.2020 @ 10:30

За Кристина Ботева

Прочети още

избрани любовни цитати

Кратки цитати за любовта. Избрани любовни цитати и романтични мисли

♥ Попитайте влюбения за смисъла на живота. Ние достигаме до самата му сърцевина, без да сме …

5 Мнения

  1. Айсун Р.

    Статията е изключително вярна и доста интересна, много съм впечетлен от написаното ! ???✔✔✔???

  2. брей как така познахте ?

  3. “Те винаги знаят какво искат и са сигурни, че ще успеят да го постигнат”
    “притежават силно развита интуиция и невероятна воля”
    Верно че притежаваме силно развита интуиция, но не знаем как да я използваме. Че усещаме така е! Но липсва адекватна реакция – физическа, вербална. Тва рибите никога не знаем какво точно искаме! Еле па воля!!!, …моля?!?

  4. Абсолютно вярно!Поздравления!

  5. Калина Карданова

    Изключително изчерпателна и много точна статия. Бих казала, че 95% от информацията отговаря на истината. Не съм попадала досега на толкова професионално издържана статия. Браво!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *