Деян Колев: За всички галактически воини идва времето на победата

Свърши битката с рептилите – твърди астрологът Деян Колев

„Аз като капитан на ескадрилата на Сириус трябва да обявя, че битката за Черно море, където рептилите също имат база, ще бъде през януари. България продължава да се развива по еволюционната спирала и любовта и хармонията ще възтържествуват най-сетне, както всички очакваме. Ще дойде време да се виждат Порталите и т.н.” – твърди астрологът Деян Колев, който твърди, че черпи информация от Акаша.
„Хората, които не преминат в другото измерение, ще отидат на друга звезда. Това съм го споменал много точно в книгата „Аурата на България” – твърди гадателят.
На въпрос: Колко време ще й е нужно на Земята да навлезе в новото 4-D пространство, Деян Колев отговаря: „Или 7, или 12 години, този процес е плавен като всяко хармонично нещо в пространството. Ще минем един велик Резонанс, ще се видят и хубави неща, ще има и земетресения, но това е в реда на нещата” – твърди астрологът Деян Колев, черпейки информация от Акаша.

Деян Колев
Деян Колев призовава да изградим 3-те си духовни центъра

„По нашето Черноморие се очаква да има ударна вълна около 168 метра. Казвам го, защото това го знам от 3-годишен още, закодирано е в мен. Това ще се случи, ако не се обединим и да направим три духовни центъра в България като българи, като индиго-виолетови кристални същности и любящи хора. Защото Израел вече строи Храма на Соломон, а ние се бавим. Не че има нещо общо това с църквата – да не намесвам тази тема. В тези духовни центрове ще се изучават визии, астрология, работа с висшите енергии, работа с измеренията. Това, което прилича на една индиго-кристална виолетова същност на Земята, а не да учи, че България е на 1300 години. България е на 13-14 хиляди години. Меся доста теми, защото времето на победата идва за всички галактически воини. Така че предсказанието, които дадох, че идва времето на любящите хора, наближава” – твърди Деян Колев.

За Станимир Тенев

Аз съм Станимир Тенев. Завършил съм икономика и журналистика. Журналист съм от 1994 г. Работил съм в електронни, печатни и интернет медии. В сайтовете на Марс Медия Груп работя от септември, 2008 г. “Нито ден без ред” е работният ми девиз.

Прочети още

Прераждаме ли се в същото семейство?

Прераждане в същото семейство? Твърде вероятно! Починало дете

Прераждаме ли се в същото семейство? Твърде вероятно е починало дете да се върне в …

Едно мнение

  1. Защо не му помогне някой на този. Да му увеличат дозата. Очевидно се мъчи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *