ВИП Брадър промени ракиените навици в заведенията

Покрай събитията в къщата на ВИП брадър и Памела Андерсън, която си тръгна с две бутилки „Сливенска перла“, класическата българска ракия преживя ренесанс.

Тя се превърна в истински моден хит сред столичния хайлайф и е на път да промени ракиените навици заведенията. И не само…

Сливенска перла

От тази Сливенска перла няма махмурлук

Хората предпочитат да изпият по 50 грама от класическото българско питие, произведено изцяло от грозде, вместо да рискуват с ментета. Не малка част от барманите безпристрастно отбелязват, че откакто съквартирантите разпускат с чаша ракия и трепят вечерната скука със сладки приказки, перлата на родните ракии се поръчва все по-често. Това показва, че хората съзнателно или не потребяват онова, което виждат на телевизионния екран. Любителите на питието били категорични, че дори и да прекалят с перлата на ракиите, на следващата сутрин не ги лови задължителния махмурлук.

Официалната напитка на ВИП брадър заслужи аплодисментите на ценителите заради плътния си и непроменен през годините вкус. Според барманите, който веднъж пробва Сливенската перла и особенно новата й модификация – Барел, трудно я сменя с друга марка. За онези, които тепърва откриват очарованието на хубавата ракия, питието е с надеждно заради добре познатото си качеството.

Подобни статии за още четене:
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “ВИП Брадър промени ракиените навици в заведенията

  1. Трябваше ли да дойде Памела, че да разберем.какви достойнства има тази напитка! Но това наистина е важно: понякога човек преоткрива нещата, ако някой друг му посочи достойнствата им!
    Случвало ми се е да пътувам зад граница и да нося със себе си по бутилка Сливенска перла. Без да съм тънък познавач на подобни напитки, мога да преценя колко добър вариант е тя за маса с приятели или колеги след делова среща! Сливенска перла е напитка, с която се представяш достойно навсякъде по света. Трябва ни само малко по-голяма увереност в това, че сме в състояние да покажем стойностните неща на страната си!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *