Бивш агент от ЦРУ: Извънземните от Зона 51 шокираха Айзенхауер

Агентът разказва за тайния проект на САЩ „Синя книга” – за разследване на извънземни

„Проектът „Синя книга” беше за изследване на сивите, извънземните, случая “Розуел”. Аз трябваше да отсъждам кое е реално и кое е измислица” – твърди в интервю агентът на ЦРУ.

„Факт е, че бях подписал декларация да не говоря с никого за работата си 40 години. А за някои други тайни срокът е 50 години. Което означава, че те изтекоха през 2010 година. (Агентът е бил действащ през 1958 г.).

Ако си спомняте, правителството отричаше съществуването на такъв проект „Синя книга”. Един ден началникът ми дойде и каза, че трябва да се срещнем с президента Айзенхауер в Белия дом. С него трябвало да обсъдим какви са тези извънземни.

Имаше комисия „Маджестик 12”, която се занимаваше с НЛО. Когато се качихме в Овалния кабинет, там бяха Дуайт Айзенхауер и Никсън. Президентът ни нареди да разследваме „Зона 51”, тъй като офицерите не го допускали там. Президентът каза още, че ако не ни допуснат, той щял да изпрати армейска част в тази зона – първа армия на Колорадо, която да превземе със сила тази зона” – разкрива агентът.

„След като кацнахме, те ни отведоха на 10 или 15 мили навътре в „Зона 51”, където видяхме подобни на гаражи помещения с отворени врати. През тях се виждаха различни видове летящи чинии (НЛО). В първия беше апаратът, катастрофирал в Розуел. Вътре е имало една двойка извънземни, които бяха мъртви. Според военните НЛО се движел с някакъв антигравитационен двигател. По-късно получих и математическия код за преодоляване на гравитацията” – споделя агентът на ЦРУ.

Агентът видял извънземни в "Зона 51"

Агентът видял извънземни в „Зона 51“

„Видях различни видове от сивите същества и подобни извънземни. След като ни показаха филма с аутопсията на извънземно, полковникът каза, че можем да интервюираме едно от извънземните. Позволиха на шефа ми да влезе и да направи лично интервю. Това извънземно беше с малко ориенталски вид.

Мозъкът им беше малко по-голяма от човешкия. На някои носът им беше много, много малък. А на мястото на ушите имаше малки дупчици. С малка уста. Целта ни беше да докладваме на президента, че военните наистина имат едно живо извънземно.
След това ни отведоха в Централната сграда на „Зона 51”.

После на срещата бяха Айзенхауер, Никсън и Хувър. Обяснихме им ситуацията с извънземните. Президентът беше тотално шокиран от тази вест.

Сега ми олекна за това, което дълги години съм пазил в тайна” – споделя агентът.
Интервюто е правено през 2013 г., когато бившият агент на ЦРУ е бил на 77 години. Той не разкрива името си, тъй като никога не е действал с него.

Бивш агент от ЦРУ: Извънземните от Зона 51 шокираха Айзенхауер
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *