Астрономи: Адска Луна смущава природата

Астрономите са категорични, че адската (супер)  Луна е виновна за катаклизмите, които преживяхме през през последните дни

Адска Луна  смущава природата, защото предизвика земетресение, обилни дъждове, градушки, при това в рамките на няколко дни.

Адската Луна смущава природата

Адската Луна смущава природата

На 20 май 2012 г. Слънцето беше закрито от Луната. Това природно явление съвпадна със земетресението, което разтърси цяла Северна Италия. След Италия и България беше разлюляна от силен трус с магнитуд 5,8 по скалата на Рихтер.

На 21 май 2012 г. целият свят преживява 10 пъти повече трусове от нормалното, оповести  пред в. „Стандарт“ д-р Борислав Борисов – астроном и преподавател в Шуменския университет.

Д-р Борислав Борисов добави, че след две седмици ще има лунно затъмнение.  На 6 юни 2012 г. предстои да се случи т.нар.  малък  парад на планетите. Тогава  Слънцето, Земята и Венера ще се подредят на една линия.

Подобно съвпадение на планети е изключително  рядко явление, което крие опасности и  може да предизвика  повишена сеизмична активност.

Астрономите припомнят, че при  адска (супер) Луна, спътникът на Земята се намира  с около  50 хиляди километра по близо до нас. Същото явление е наблюдавано  преди сто години  (през 1912 г.), когато „Титаник“  претърпява  корабокрушение.

В момент  на  такова астрологическо явление  Япония попада под ударите на цунами. През 1992 г.  Луната отново заела такава близка позиция. Човечеството стана свидетел на страшни природни феномени.  Мощно цунами разлюля  Индонезия, отне живота на хиляди хора. По същото време  циклонът Трейси, опустоши гр. Дарвин в Австралия.

Като се загледа човек, който не е астроном или нумеролог, ще забележи, че проблемите идват от цифрата 2. Каквото и да става, то ще остане в 2012 г., която е и високосна. Трябва да издържим, за да се радваме на една спокойна 2013 г.


Астрономи: Адска Луна смущава природата
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Астрономи: Адска Луна смущава природата

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *