Администрацията на Обама – доклад за заплахата от десни екстремисти

Според администрацията на Обама заплахата от десни екстремисти е по-голяма от тази на ИДИЛ

В дни, когато заплахата от ислямистките терористи е голяма, администрацията на американския президент Обама, започва да твърди, че заплахата от десни екстремисти е по-голяма от тази на ИДИЛ, според тях, ислямските терористи, които обезглавяват, изгарят и разпъват на кръст хора, са по-малка заплаха от десните терористи, пише сайтът wnd.com.

Според администрацията на Обама заплахата от десни екстремисти е по-голяма от тази на ИДИЛ – Белият дом

Според администрацията на Обама заплахата от десни екстремисти е по-голяма от тази на ИДИЛ – Белият дом

Според агенция CNN, от една разузнавателна оценка в доклад, дадена от Департамента на САЩ по вътрешната сигурност от миналия месец, съществува нова вътрешна заплаха от десни екстремисти, която е от десни суверенни граждани. Новият доклад се обосновава на 24 нападения свързани със суверенни граждани на държавата, наречени екстремисти от 2010 г. насам.

CNN докладва, че тези граждани вярват, че могат да пренебрегват законите, защото техните права са нарушени в рутинни ежедневни случаи като рутинни ежедневни случаи свързани със спиране на движението или когато се изисква да се подчинят на съдебна заповед. Цитира се случай от 2912 г., когато баща и син застрелват двама полицаи, спрели ги за нарушение на пътния ред в Луизиана. Те принадлежели към суверенно гражданско общество и имали претенция, че полицията няма власт над тях.

Администрацията на президента Обама, е под критика, защото е отказвала да използва термина „ислямски екстремизъм”. Обама каза, че те не са във война с исляма, а с тези, които го извращават. Той описва групировката ИДИЛ, която обезглавява и изгаря християни като „не ислямска”, която вербува хората си лесно благодарение на бедността и безпомощността. Подкрепящите Обама, мразят всички граждани, които не искат да им се месят в личния живот, които вярват, че правителството трябва да стои далеч от личния им живот и особено от живота на християните, застъпващи се за Божествения морал. Това, че има случаи на неподчинение на полицията е изключение. Факт е, че много пастори се подчиняват на договорите с правителството и проповядват това, което иска то от тях, с цел материални облаги и да ползват данъчни облекчение.

Всичко с твърденията на администрацията на Обама е вярно. Това, което се случва като ислямският екстремизъм е точно с цел забраняване проповядването на Божието слово, за да не може да бъде предупреден светът за най-важните вести на нашето време за Божия печат и белега на звяра и предупреждението от опасността от приемането на неправилни Библейски доктрини и за спасението чрез вяра. Постепенно тези, които са верни на Бога и на Библейските принципи, могат да бъдат обвинени за терористи и законите срещу тероризма да бъдат насочени срещу тях в предстоящия Нов световен ред, подобно на случая с назованата опасност от десни екстремисти. Това е един възможен вариант на изпълнението на заплахата от Откровение 13-та глава. Остава да бъдем будни и да обърнем внимание на вестите от Откровение 14-та глава, отнасящи се за белега на звяра и антихриста, което е важно за нашето бъдеще и спасение.

Още по важния проблем – ТУК.

Цитати от Библията

Цитати от Библията

Администрацията на Обама – доклад за заплахата от десни екстремисти
5 (100%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *